Region Sjælland

Afdelingslæge til klinisk fysiologisk og nuklearmedicinsk afdeling i Køge

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Klinisk fysiologisk nuklearmedicinsk afdeling på Sjællands Universitetshospital i Køge søger en afdelingslæge, som sammen med nuværende kolleger aktivt vil bidrage til fortsat udvikling af specialet i Region Sjælland og være med til at tage vores mange nybyggede kvadratmetre i brug, når den store laboratoriebygning i Køge står klar i 2023.

Specialet er i Region Sjælland samlet organisatorisk i én regional afdeling under Sjællands Universitetshospital med afsnit i Køge og Næstved. Den samlede afdeling har 45 medarbejdere. Dit hovedtjenestested vil være i Køge, hvor der er ca. 25 medarbejdere, heraf 4 overlæger, 1 afdelingslæge og i perioder en uddannelseslæge, foruden hospitalsfysiker og sygeplejersker, bioanalytikere og lægesekretærer. Du vil enkelte dage kunne have udetjeneste ved afsnittet i Næstved.

Undersøgelser

Vi leverer et bredt spektrum af nuklearmedicinske undersøgelser herunder PET/CT og klinisk fysiologiske undersøgelser, UL samt radiojodbehandlinger. Udover almindelige FDG-PET/CT skanninger udfører vi også skanninger til planlægning af stråleterapi og FDG-hjerne-PET.

Apparatur

Vi har en moderne apparaturpark. Køge-afsnittet råder over 2 SPECT/CT, 3 gammakamera samt 2 PET/CT-kameraer foruden UL-scanner og apparatur til distal blodtryksmåling mv. Alle undersøgelser beskrives i et velfungerende RIS/PACS-system. Vi har gennem årene arbejdet med opgaveglidning, således at lægegruppen kan koncentrere sig om lægefagligt relevant arbejde.

Lidt om os

Vi er en afdeling med en flad ledelsesstruktur og godt kollegialt sammenhold. Vi har et højt fagligt niveau samtidigt med et højt arbejdstempo og en effektiv samarbejdsform, men finder altid tid til et godt grin i en travl hverdag.

Vi har et godt samarbejde med alle de kliniske specialer og ikke mindst med radiologisk afdeling omkring PET/CT.

Lidt om dig

Vi ønsker en kollega, der udover at være speciallæge i klinisk fysiologi og nuklearmedicin også har gode personlige egenskaber med godt humør og et betydeligt fagligt engagement. Du udviser fleksibilitet og gode samarbejdsevner og har lyst til tværfagligt teamarbejde. Sidst, men ikke mindst har du et ønske om fortsat uddannelse og udvikling til gavn for patienterne i Region Sjælland.

Det vægtes positivt, hvis du har rutine i at udføre UL af thyreoidea samt fysiologisk og medicinsk belastning til myokardiescintigrafi.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  4180 Sorø

 • Oprettet:

  2021-04-26

 • Ansøgningsfrist:

  2021-06-07
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret