Administrativ medarbejder til Koncern HR, Løn og Forhandling | JobDanmark
Region Sjælland

Administrativ medarbejder til Koncern HR, Løn og Forhandling

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Koncern HR, Løn og Forhandling søger en struktureret og stærk administrativ medarbejder med godt humør og gode kommunikative evner til at varetage koordinerende og administrative funktioner, herunder lettere juridiske og forhandlingsunderstøttende opgaver i Koncern HR.

I Løn og Forhandling løser vi opgaver for Region Sjællands øvrige koncernenheder, ligesom vi løser og koordinerer opgaver på tværs af Region Sjællands koncernenheder.

Vi tilbyder derfor en hverdag fuld af ansættelsesretlige og personalejuridiske udfordringer, hvor du sammen med 13 øvrige kollegaer, vil arbejde i forhandlingsteamet.

Lidt om jobbet

Afhængig af dine kvalifikationer vil dine opgaver være indenfor områderne: lettere juridisk og administrativ sagsbehandling f.eks. indgåelse af diverse aftaler (senioraftaler, lokalaftaler, lønaftaler mv.). Du vil komme til at skrive referater, både deltage i og koordinere de årlige lønforhandlinger, samt løbende bistå de juridiske konsulenter med ad hoc opgaver.

Derudover har vi sat fokus på at få styrket strukturen på de opgaver, vi varetager. Et arbejde som du ligeledes vil blive involveret i.

Afdelingen

Løn og Forhandling har strategiske og organisatoriske opgaver samt HR-driftsopgaver. Vi lægger vægt på trivsel, kommunikation, vidensdeling og kompetenceudvikling for at sikre at afdelingen fortsat udvikler sig som attraktiv arbejdsplads med service og faglig sagsbehandling på et højt niveau. Du får 13 engagerede kolleger, der kan give dig en god introduktion samt solid faglig sparring på dine opgaver.

Vi lægger vægt på en fleksibel opgaveløsning, hvor vi hjælper hinanden på tværs.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er kontoruddannet med speciale indenfor enten offentlig administration eller lignende. Du kan også være nyuddannet akademiker. Vi ser dog helst, at du har erfaring med lignende opgaver.

Derudover forventer vi, at du er serviceminded, detaljeorienteret og har gode skriftlige og mundtlige kommunikative evner samt formår at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du skal naturligvis kunne bevare overblikket, når vi har travlt.

Vi sidder i åbne kontorer, hvorfor du skal kunne trives i dette arbejdsmiljø.

Vi lægger vægt på, at du er selvstændig, fleksibel, har humor og kan se dig selv i en afdeling, hvor vi har en åben, ærlig og professionel måde at tale og samarbejde på.

Region Sjælland spreder sig over et stort geografisk område, og du skal derfor have gyldigt kørekort for at varetage stillingen.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Løn og Forhandling, Flemming Bøgelund-Kjær, 93 56 72 57 eller specialkonsulent Martin Damm, 23 74 50 78. Du kan læse mere om Koncern HR på www.regionsjaelland.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er 37 timer pr. uge med flekstidsordning.

Du ansættes og aflønnes efter gældende overenskomst samt efter aftale om lokal løndannelse.

Du skal forvente, at vi indhenter referencer fra tidligere ansættelser.

Ansøgningsfrist: 20. april 2021

Ansættelsessamtaler: 23., 26. og 27. april 2021

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  4180 Sorø

 • Oprettet:

  2021-04-12

 • Ansøgningsfrist:

  2021-04-20
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret