Afsnitsleder i tidsbegrænset stilling til Vaccinationscentret Køge, Det Nære Sundhedsvæsen | JobDanmark
Region Sjælland

(Udløbet) Afsnitsleder i tidsbegrænset stilling til Vaccinationscentret Køge, Det Nære Sundhedsvæsen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Afsnitsleder til Vaccinationscenter Køge.

Afsnitsleder, gerne med kendskab til drift af klinisk afdeling i offentligt regi, søges til Vaccinationscenter Køge

Det nære sundhedsvæsen søger en dedikeret leder, som kan fokusere på kerneopgaven i en politisk styret organisation. Vi går ikke på kompromis; borgeren skal føle sig velkommen og opleve faglig kvalitet i mødet med os.

Det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland

Det Nære Sundhedsvæsen er en selvstændig virksomhed i Region Sjælland, der er etableret for at realisere strategien ”Sundhed tæt på dig”. Denne handler om at skabe let og lige adgang til bedre sundhed og behandling for alle borgere, ved bl.a. at flytte sundhedsydelser tættere på den enkelte. Organisationen har ansvaret for en række drifts- og udviklingsaktiviteter i samarbejde med sygehuse, praksissektor, kommuner og borgere med afsæt i Sundhedsaftalen. Desuden har Covid-19 Organisationen aktiviteter på flere matrikler, bl.a i Regionshuset Sorø, i Næstved og i test/vaccinationscentre rundt i regionen.

Det Nære Sundhedsvæsen arbejder målrettet med udvikling af en forbedringskultur. Dataunderstøttelse af indsatser, systematiske metoder til optimering, ugentlige tavlemøder m.v. er nogle af de værktøjer der anvendes til at sikre overblik, koordinering, videndeling og læring.

Vi ser os selv som ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Derfor går vi målrettet efter fagligt kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere, som i et fællesskab bidrager med nytænkning og forbedringer til gavn for vores borgere.

Vaccinationscentrer Køge er at af de 6 vaccinationscentre i Region Sjælland, som er beliggende i de større kommuner. Det er interimistisk opbygget i herfølgehallen, men der emmer at kampånd og vilje. Personalesammensætningen er bred; både i aldersfordeling og i fagprofessioner. Men alle har et formål, at vaccinere Danmark.

Vi søger en afsnitsleder til Køge matriklen, som sammen med Det nære sundhedsvæsen vil gå en ekstra mil for kampen mod covid-19.

Hvem er du?

 • Du har erfaring fra mellemleder niveauer, og gerne ledererfaring fra en offentlig organisation
 • Du har vilje og lyst til at udvikle vaccinationscentret i takt med udrulningen af vaccineplanen, med borgeren i centrum
 • Du er en god personaleleder, som forstår balancegangen mellem arbejdsliv og privatliv
 • Du tændes af et godt formål, og ”bider” dig fast i opgaven
 • Du tænker høj faglig standard, i alle arbejdsgange og udviklingsopgaver
 • Du er struktureret, systematisk og har sans for kompliceret koordinering
 • Du er konstruktiv og løsningsorienteret selv i kaos
 • Du kan arbejde i interimistiske rammer
 • Du handler selvstændig men samtidig har erfaring med at skabe samarbejde internt i en ny organisation

Dit arbejdsområde

Du bliver ansvarlig for den faglige og personalemæssige drift og ledelse i Vaccinationscentret af ca. 250 medarbejdere som udvides i takt med kapacitetsstigningen.

Du skal sikre en stabil drift både i vaccinecentret, men også i de udekørende funktioner. Vaccinationscentret Køge har også ansvaret for 2 mobile vaccinationsenheder, som bruges til vaccination på institutioner og i borgerens eget hjem. Derudover betjener centret også et Vaccinationscenter beliggende i Stevns kommune.

Vi kan tilbyde dig

Et spændende job med udfordrende opgaver på et højt fagligt niveau i samarbejde med en dynamisk funktionschef. En stilling, hvor du i høj grad selv er med til at præge og udvikle arbejdsområdet, og hvor du selv, inden for den givne ramme, udvikler funktionen.

En arbejdsplads, hvor arbejdet er baseret på et energisk, tværfagligt miljø sammen med dedikerede og dygtige afsnitsledere og kollegaer. Vores arbejdsklima er uformelt og præget af stort fagligt engagement og at der løftes i flok.

Løn og ansættelsesforhold

Der er tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling på 37 timer. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Den er berammet til udløb 30. september 2021, men kan forlænges til vaccination er fuldført i Region Sjælland. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansættelsessamtalerne afholdes i Regionshuset den 13. april fra kl. 11.00

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  4180 Sorø

 • Oprettet:

  2021-04-01

 • Ansøgningsfrist:

  2021-04-10
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret