25 ferieafløsere til Kofoedsminde i Rødby og på Stevns | JobDanmark
Region Sjælland

25 ferieafløsere til Kofoedsminde i Rødby og på Stevns

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Har du uddannelse eller erfaring med pædagogisk arbejde, er fleksibel og omstillingsparat og har lyst til hen over sommeren at arbejde fuld tid på Kofoedsminde, så er det måske lige dig vi søger.

Du er uddannet pædagog eller social- og sundhedsassistent eller har anden relevant erfaring fra dit arbejdsliv, og er god til at fungere i et travlt miljø, hvor der er fokus på at give beboerne en god og udviklende hverdag med imødekommende, tillidsskabende og motiverende tilgang.

Kofoedsminde er Danmarks eneste sikrede specialinstitution for domsanbragte voksne psykisk udviklingshæmmede. Vi er ca. 400 medarbejdere tilknyttet vores åbne og sikrede afdelinger, bestående af bo-afsnit og beskæftigelsestilbud. Mød et par medarbejdere her fra vores "jobkampagne".

Arbejdet består af dagligdagsaktiviteter sammen med beboerne og kræver at du er aktiv både mentalt og fysisk. Fokus er at opbygge, vedligeholde og udvikle faglige relationer til beboerne for at fremme deres udvikling og livskvalitet, i tæt samarbejde med de faste medarbejdere på afdelingerne. Du vil blive grundigt introduceret til arbejdet, inden du kommer til at arbejde selvstændigt, og der vil altid være minimum to på arbejde på afdelingen.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og arbejdstidsregler samt forhåndsaftale vedr. fleksibilitetstillæg.

Du ansættes som tidsbegrænset ferieafløser i ca. 3 måneder, med mulighed for evt. forlængelse. Opstart forventes hurtigst muligt.

Vekslende på vores bo-afsnit i Rødby og på Stevns, indgår du som intern afløser til både dag-, aften- og nattevagter, det er derfor en fordel at du har kørekort og egen bil. Der tages så vidt muligt hensyn til hvor du bor.

Som ferieafløser ansættes du i afdelingen ”Det Fleksible Team”, og tildeles vagter på alle Kofoedsmindes afdelinger. Vagterne varsles senest fredag for den kommende uge, og der kan også forekomme akutvagter.

Der afholdes samtaler fra uge 16.

Tag et kig ind på vores hjemmeside, læs mere om Kofoedsminde, vores organisation og stillingens "funktionsbeskrivelse" – og send din motiverede ansøgning og CV via nedenstående link.

Er du under uddannelse og søger studiejob, har vi også 8-timers stillinger ledige, med mulighed for at arbejde på fuld tid i studiefrie perioder, men ellers afvikles arbejdstiden primært med to vagter hver anden weekend. Klik her for at se annoncen til studiejobbet.

Om Kofoedsminde
Kofoedsminde har eksisteret siden 1983 og er den eneste sikrede landsdækkende specialinstitution for voksne domsanbragte psykisk udviklingshæmmede i Danmark. Gennem årene har organisationen opbygget en betydelig og unik faglig ekspertise, som dagligt udfordres og udvikles. Her er fokus på at udvikle løsninger for den enkelte beboers behov. Kofoedsminde løser opgaver på sikrede og åbne afdelinger samt i sikrede og åbne særforanstaltninger.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  4180 Sorø

 • Oprettet:

  2021-03-25

 • Ansøgningsfrist:

  2021-04-15
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret