Afdelingslæge(r) til Patologiafdelingen Sjællands Universitetshospital | JobDanmark
Region Sjælland

(Udløbet) Afdelingslæge(r) til Patologiafdelingen Sjællands Universitetshospital

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Afdelingslæge(r) til Patologiafdelingen Sjællands Universitetshospital

Afdelingslæge(r) til Patologiafdelingen på Sjællands Universitetshospital.

Patologiafdelingen på SUH er en af landets største afdelinger, derfor søger vi jævnligt nye og gode kolleger. Afdelingen behersker de nyeste analysemetoder og der vil være muligheder for både at dyrke rutine og forskning.

Stillingerne ønskes besat snarest.

Vi er en stor afdeling og derfor har vi flere ledige pladser. Vi søger aktuelt en speciallæge, der interesserer sig for hæmatopatologi og dermatopatologi, men gastropatologi, gynækopatologi, mammapatologi og uropatologi kan også bruge ny kolleger.

Du kommer til at deltage i et team bestående af dygtige og engagerede speciallæger. Du vil være ansat i Roskilde de første par år, men afdelingen flytter til Køge og det nybyggede supersygehus i 2024-25.

Afdelingen
Afdelingens læger - hvor der er knap 40 - er delt i teams efter organer. Således består vore "søjler" af en organansvarlig overlæge og flere over-/speciallæger alt efter teamets størrelse. Vi har alle specialer (fraset neurokirurgi og thoraxkirurgi) og der er aktuelt plads i alle teams til gode kolleger. Dine kommende kolleger er alle fagligt aktive og brænder for at levere den bedste service til vore patienter. Afdelingen ledes af en ledende overlæge og en ledende overbioanalytiker. Årsproduktionen på ca. 130.000 rekvisitioner heraf er ca 55.000 cytologiske prøver. Der udføres omkring 60 obduktioner pr. år.

Patologiafdelingen ligger på Sjællands Universitetshospital med et afsnit i Roskilde og et afsnit i Næstved, men vi dækker hele regionen således at speciallæger, praktiserende læger, alle sygehuse og privathospitaler etc sender deres prøver til os. Vore lokaler er gamle, men charmerende, men ikke desto mindre glæder vi os til vi skal flytte til ny lokaler i Køge om ganske få år. Vort molekylærbiologiske laboratorium ligger i Næstved, her kan vores professor sørge for, vi er på ikke blot Danmarkskortet, men på europakortet, da vi er referencelaboratorium for flere analyser. Apparaturparken er ganske ny og vi er aktuelt i færd med at gå i udbud med digital patologi.

Stillingerne ønskes besat med velkvalificerede speciallæger i Patologisk Anatomi. Vi regner med du er aktiv og engageret og ønsker at være en del af afdelingen. Gode samarbejdsevner vægtes højt. .

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til den mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger indgåede overenskomst. Stillingen er vagtfri.

Ansøgningen udfærdiges i henhold til kvalifikationskrav i relation til de 7 lægeroller/kompetenceområder for speciallæger og vedlægges CV.

Ansøgningsfrist er d. 12.april 2021. Samtaler forventes afholdt hurtigt herefter - alt efter Covid-situationen kan det være det bliver pr video.

#cloudFrame #content span.toggleDescription { display: none; } .showImgInfo { max-width: 400px !important; } .dateInfo { display: none; } .holder { background: none !important; } .border-bottom-fix { background: none !important; } .ImageContainer, .ImageCaption, .border-bottom-fix { display: none !important; } #HrskyenKnap { padding: 6px; border-radius: 4px; display: inline-block; color: #fff; background-color: #008BB1; text-decoration: none; } Kontaktperson(er): Navn: Birgit Meinecke-Hansen Nørnberg
Stilling: Ledende overlæge
Email: bmn@regionsjaelland.dk
Telefon: 24 98 76 59

Søg jobbet


Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  4180 Sorø

 • Oprettet:

  2021-03-17

 • Ansøgningsfrist:

  2021-04-12
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret