Region Hovedstaden

(Udløbet) Afdeling for Hjerneskader søger erfaren Social og Sundhedsassistent

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vi tilbyder ansættelse 32-37 timer ugentligt i blandede vagter med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend efter dit eget ønske. Der er gode muligheder for at få indflydelse på din vagtplan.

Vi søger en erfaren Social og Sundsassistent med viden om den neurologiske patient i lange komplekse patientforløb og interesse for tværfaglig/pårørende samarbejde.

Afdelingen modtager patienter fra hele Østdanmark, Grønland og Færøerne med en erhvervet hjerneskade efter traume fra trafik- og faldulykker, svære hjerneblødninger eller iltmangel efter hjertestop. Der er 22 højt specialiserede sengepladser heraf 4 børnesenge. Vi hører til Rigshospitalet som en udefunktion, men er fysisk placeret på Hvidovre Hospital. Vi er en arbejdsplads i udvikling hen mod vores nye Neuro Rehabiliteringshus som er under opførelse i Glostrup.

Vores kendetegn er:

 • Makkerpar i sygeplejen: plejepersonalet samarbejder og sparrer med hinanden og arbejder i tværfaglige teams om den enkelte patient.
 • Helhedspleje af patienten: sygeplejen på vores afdeling er kompleks og mangeartet, vi har fokus på den grundlæggende, instrumentelle og den rehabiliteringsspecifikke sygepleje, hvorfor vores viden bliver sat i spil hver dag.
 • Højt tværfagligt samarbejde: som social- og sundhedsassistent bliver du en vigtig del af et bredt tværfagligt team, og du vil også komme til at samarbejde tæt med patient og pårørende igennem hele rehabiliteringsforløbet.
 • Gode udviklingsmuligheder: vi arbejder med faglig kvalitet og arbejdstilrettelæggelse, og prioriterer intern undervisning og ekstern kursus aktivitet.
 • Ledelsen er tæt på: vi lægger vægt på tillid, åbenhed og refleksion og tid til drøftelse af faglige problemstillinger.
Introduktion:

Du får tilknyttet en mentor, som du følger i den første tid i afdelingen, og der er et veltilrettelagt introduktions- og oplæringsprogram. Vi har en klinisk sygeplejespecialist, som er med til at sikre din oplæring og kompetenceudvikling.

Du er velkommen på et uformelt besøg, hvor du kan se afdelingen og møde nogle af dine kommende kolleger. Kontakt afdelingssygeplejerske Louise Wriedt Back på tlf. 20310777 eller afdelingssygeplejerske Vivi Nielsen på telefon 24942781.

Ansøgningsfrist: Mandag den 25. januar 2021 kl. 12.00, ansættelse 1/3-21 efter aftale.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 4.

Stillingen er omfattet af bekendtgørelse om indhentning af børneattest.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  2100 København Ø

 • Oprettet:

  2021-01-05

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-25
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret