Region Hovedstaden

Afdeling for Klinisk Fysiologi/Nuklearmedicin & PET og Cyklotron, Rigshospitalet søger bioanalytiker/laborant

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Afdeling for Klinisk Fysiologi/Nuklearmedicin & PET og Cyklotron, Rigshospitalet søger bioanalytiker/laborant

Til radiokemisektionen på Afdeling for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET på Rigshospitalet søges dygtig og initiativrig bioanalytiker/laborant.

Vi beskæftiger os med fremstilling af kortlivede radioaktivt mærkede lægemidler til diagnostik og forskning. Isotoperne produceres på en af afdelingens 2 cyklotroner, hvorefter fremstillingen foregår på automatiseret synteseapparatur, specialdesignet med henblik på fremstilling af radioaktive produkter. Kvalitetskontrol af produkterne udføres bl.a. med HPLC og GC umiddelbart inden de frigives. Lægemidlerne leveres til brug i PET/CT/MR-scannere på Rigshospitalet såvel som på andre hospitaler i området.

Vi udfører desuden opgaver relateret til lægemiddelfremstilling samt udvikling og validering af nye synteser og analysemetoder.

Arbejdsopgaverne udføres i nogle tilfælde selvstændigt og andre gange i samarbejde med kollegerne. Det er vigtigt at kunne håndtere travlhed uden at miste overblikket.

Har du evt. erfaring med GMP/GLP-procedurer, radioaktive isotoper, HPLC, GC eller arbejde i rentrum med fremstilling af aseptiske lægemidler, vil det være en fordel, men ingen betingelse, da oplæring og undervisning vil finde sted.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udfordrende job
 • Deltagelse i relevante kurser
 • Samarbejde med et engageret medarbejderteam bestående af bioanalytikere, laboranter, radiokemikere, farmaceuter, fysikere, cyklotronteknikere, læger, dataloger og sekretærer
 • Mulighed for deltagelse i forskning og udvikling
 • Mulighed for deltagelse i nationale og internationale konferencer
 • En stilling på 37 timer med mødetid varierende mellem kl. 06:00 og 08:00, hvor man må forvente at møde kl 06:00 eller 07:00 1-2 gange/uge
 • Løn efter kvalifikationer
Radiokemisektionen beskæftiger 5 bioanalytikere/laboranter, 5 radiokemikere og 2 kvalitetsmedarbejdere.

Du kan læse mere om os på hjemmesiden www.rigshospitalet.dk/ afdelinger/diagnostiske center/ Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET.

Vi glæder os til at høre fra dig, og har du brug for yderligere information er du velkommen til at henvende dig til afdelingsbioanalytiker Anne Sørensen, tel. 3545 8927 eller bioanalytiker Tina Wikke Hallund 3545 0749.

Løn -og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Regionernes lønnings- og takstnævn og Sundhedskartellet.

Ansøgning: Ansøgning incl. CV, relevante oplysninger samt autorisation skal være os i hænde senest søndag den 17. januar 2021 og sendes via linket i opslaget.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  2100 København Ø

 • Oprettet:

  2020-12-22

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-17
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret