Region Hovedstaden

(Udløbet) Afdeling for Medicinske Sygdomme, Hormon- og Stofskiftesygdomme på Herlev Gentofte Hospital søger sygeplejerske til Gentofte matriklen

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Er du en engageret sygeplejerske med stor interesse i at yde excellent sygepleje, hvor patienten og deres pårørende er i centrum for behandling - så er det dig vi søger!

På Hormon- og Stofskiftesygdomme, har vi klare mål og visioner, samt en tilstedeværende og tydelig ledelse. På vores afsnit er der 21 sengepladser, med fantastiske ergonomiske forhold, hovedsageligt enestuer med eget toilet og bad og hospitalets bedste udsigt. Fællesnævneren for sygeplejen hos os, er hospitalets strategi "godt behandlet", hvor vi ser og inddrager det hele menneske og deres nærmeste, for at vores patienter oplever et fleksibelt og godt indlæggelsesforløb.

På afsnittet arbejder vi med alsidige og komplekse patientforløb, i et velfungerende tværfagligt team bestående af bl.a. læger, terapeuter, og socialsygeplejerske. Vores sengeafsnit er en del af en stor medicinsk afdeling, hvor vores patienter ofte bliver indlagt akut med komplekse tværfaglige problemstillinger, komorbiditet og polyfarmaci.

Udover vores specialepatienter, som er endokrinologiske sygdomme såsom diabetes og elektrolytforstyrrelse, har vi særlige kompetencer indenfor misbrugsbehandling og sociale problemstillinger. Ydermere har vi 3 sengepladser til indlæggelseskrævende patienter med dermatologisk lidelse, hvor vi varetager deres behandlinger når ambulatoriet har lukket.

I afsnittet vil du møde en engageret og faglig kompetent personalegruppe, som alle har lyst til at skabe et godt arbejdsmiljø, bl.a. med 15 faglige minutter hver dag, hvor der er mulighed for sparring og refleksion. På afsnittet har vi en velorganiseret hverdag, hvor vi arbejder ud fra klinisk lederskab og beslutningstagen, og hvor vi prioriterer fundamental sygepleje af høj kvalitet. Vi arbejder visionært og har i efteråret 2020 fået Virtual Reality, hvor vi kan tilbyde træning med en unik oplevelse i det ”fri” samtidig. Da arbejdstilsynet kom uanmeldt forbi i efteråret, fik afdelingen udelukkende ros for måden vi arbejder på. Vi uddanner sygeplejestuderende og assistentelever, og er kendt for et godt studie- og læringsmiljø. Derudover har vi en fri og uformel omgangstone, hvor ærlighed og et godt kollegaskab er i højsædet. Vi griner sammen, løfter i flok og afholder flere sociale arrangementer i løbet af året (når COVID-19 tillader det).

Du er mere end velkommen til at søge, uanset om du har erfaring eller er nyuddannet.
Som nyuddannet sygeplejerske kan du, grundet vores brede faglige profil, opnå stor viden og udvikling indenfor medicinsk sygepleje, og dermed er der mulighed for at du kan få en solid start på livet som sygeplejerske. Er du erfaren sygeplejerske, byder vi på udviklingsmuligheder indenfor både specialiserede og fundamentale sygeplejefaglige områder.

Kort fortalt, tilbyder vi dig

 • En struktureret introduktion, med tilstræbelse af én fast mentor.
 • Sygepleje til en spændende og kompleks patientgruppe, som ikke kun favner det endokrinologiske speciale.
 • Et arbejdsmiljø fyldt med faglig udvikling, hvor der er rum til faglige refleksioner som varetages af vores kliniske sygeplejespecialist.
 • Et afsnit med et godt kollegialt sammenhold, med fokus på "godt behandlet", samt et partnerskab med patient og pårørende.
 • Et afsnit med gode ergonomiske forhold.
 • Indflydelse på dine vagter gennem "MinTid".
 • Stillingen er på 37 timer/ uge i skiftende vagter. Stillingen er med arbejde hver anden eller hver tredje weekend.
  Hvis du vil vide mere eller ønsker at komme og se afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Marlene Kongstad Blomstrøm Poulsen på telefon 38 67 34 66 / 21 12 57 05.
  Du er ventet og velkommen, og vi glæder os meget til at modtage din ansøgning og dit CV via nedenstående link senest den 15. januar 2021 kl. 12:00
  Stillingen er med tiltrædelse 1.februar 2020 eller efter aftale.

  Du er også velkommen til at sende en e-mail: marlene.kongstad.blomstroem.poulsen@regionh.dk
  Find os på Instagram @endokrinologisk221
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  2900 Hellerup

 • Oprettet:

  2020-12-21

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-15
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret