Region Hovedstaden

(Udløbet) Afdelingslæge til Idrætskirurgisk og fod- ankelkirurgisk sektion, Herlev og Gentofte Hospital

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vi søger en idrætskirurg til fastansættelse pr. 1. marts 2021.

Sektionen varetager behandlingen af idrætskirurgiske og idrætsmedicinske tilstande på hovedfunktionsniveau samt fod- og ankelkirurgi på hoved- og regionsfunktionsniveau. Aktuelt består sektionen af tre overlæger, to afdelingslæger og to reservelæger.

Stillingen er med funktion på Gentofte Hospital, hvor den elektive idrætskirurgi foretages.

Vi tilbyder en afdeling med stor ambulant aktivitet. Vi har velfungerende dagkirurgiske forløb, hvor de fleste af vores patienter behandles. For de enkelte patienter, der indlægges, er der et sengeafsnit på Gentofte Hospital mandag-lørdag og ved behov kan patienter også overflyttes til Herlev Hospital.

Vi har et godt samarbejde med en aktiv fysioterapeutisk afdeling, og der er god mulighed for specialiseret træning som blandt andet bruges til patienter med ledbåndsskader.Der søges en speciallæge med erfaring i artroskopisk knækirurgi og med interesse for idrætsmedicin. Det forventes, at der udvises interesse for og aktiv deltagelse i beskrivelse af patientforløb og nye behandlingsprincipper, og at speciallægen vedligeholder og kontinuert opdaterer sin viden inden for det fagspecifikke område. Aktiv forskning tilskyndes, og der tilstræbes planlægning af det daglige arbejde, så der bliver plads til dette. Ugentligt er der et fællesambulatorium med en fysioterapeut, hvor både fysioterapeuter og læger kan booke patienter. Der vil være mulighed for oplæring i det omfang, der er behov for dette.

Afdelingslægen har vagtforpligtelse i en velfungerende traumatologisk sektion på Herlev Hospital. Vagten er døgnvagt i fast rul med to vagter pr. måned. Der er tilstedeværelse på vagten fra 7:45 til kl. 20:45. Om natten er der rådighedsvagt fra hjemmet.

Ansøgere skal være speciallæger i ortopædisk kirurgi.

Ansøgningen vedlægges curriculum vitae.OM AFDELINGEN

I Afdeling for Led- og Knoglekirurgi, Herlev og Gentofte Hospital, får du 325 kolleger fordelt på to matrikler. Afdelingen har årligt 70.000 ambulatoriebesøg og 68 OP-lejer ugentligt og 106 senge.

Afdelingen har hovedfunktion inden for traumatologi, infektionskirurgi og idrætskirurgi, regionsfunktion inden for fod- og ankelkirurgi samt alloplastikkirurgi, samt højt specialiseret funktion inden for skulder-, og albue- og håndkirurgi.

I Afdeling for Led- og Knoglekirurgi arbejder vi efter Hospitalets ambition ”Godt behandlet”.Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til områdeleder overlæge Jeppe Staghøj på telefon 38 67 26 02.

Ansøgningsfrist: Den 15. januar 2021. Der planlægges ansættelsessamtaler i uge 3/4.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  2900 Hellerup

 • Oprettet:

  2020-12-14

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-15
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret