profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-10-23
Virksomhed: Region Hovedstaden
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Er du en dygtig IT-konsulent og trives du i et fagligt stærkt miljø, hvor ansvaret og friheden er stor? Så er det lige dig, vi har brug for.

Du vil komme til at arbejde i Integrationsudvikling, som er en del af Center for IT og Medicoteknologi (CIMT) i Region Hovedstaden. Vi har ansvaret for at integrere sundhedssektorens teknologiske løsninger.

Som IT konsulent hos os bliver dine vigtigste opgaver at:

  • sikre datakommunikation via Sundhedsplatformen’s interface, Bridges
  • deltage i projekter for at integrere IT-systemer i Region Hovedstaden og Region Sjælland
  • analysere, fejlsøge, tilrette og overvåge allerede idriftsatte interfaces
  • teste og kvalitetssikre interfaces.
Vi forventer
Vi regner med, at du har afsluttet en IT-uddannelse, og at du har minimum 2 års erhvervserfaring som IT-konsulent, gerne indenfor integration. Desuden skal du kunne tale, læse og forstå dansk og engelsk.

Vi tilbyder

  • Et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at præge din egen hverdag med en stor grad af frihed under ansvar, fleksibilitet og tillid.
  • Et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger, god stemning og et stærkt fællesskab, herunder samarbejde med internationale leverandører og forskellige faggrupper inden for sundhedssektoren.
  • En arbejdsplads i et travlt, men kammeratligt miljø, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden og sammen finde de bedste løsninger.
  • En arbejdsplads hvor der er plads til at sige sin mening og hvor trivsel og arbejdsforhold bliver taget alvorligt.
  • En mulighed for at bruge dine kompetencer til at gøre en stor forskel for hele sundhedssektoren.
CIMT - din nye arbejdsplads
Som Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed med et årligt budget på 1,8 mia. kr. og godt 1.000 medarbejdere repræsenterer og hylder vi en stor mangfoldighed. Vores mission er at være hospitalernes partner. Hos os handler digitalisering om liv.

Vi er ambitiøse
Kravene til os er store - også dem vi sætter selv.

Vi brænder for at lave gode og sikre integrationer til gavn for hospitalerne, patienterne og borgerne, samt for at effektivisere og forbedre løsningerne og dermed hverdagen på hospitalerne.
Vi har mere end 400 forskellige systemer og ca. 90.000 medicinske apparater, som udveksler data med systemerne. I vores 3 driftscentre har vi ca. 1.000 servere, ca. 5.000 virtuelle servere og ca. 17 petabyte data. Desuden servicerer vi ca. 60.000 PC’ere. Vi arbejder med teknologier, som f.eks. Machine Learning, intelligente bygninger, automatisering ved hjælp af robotter samt selvmonitorering til vores patienter. Vores mission er vores vigtigste aktiv for motivation. Det gælder uanset om vi leverer respiratorer til epidemier, store billeddiagnostiske systemer eller apps til patienter og pårørende.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Vi ser gerne, at du kan starte hos os den 1. januar 2023.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og dit ansættelsessted vil være Borgervænget 7, 2100 København Ø.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionschef for Integrationsudvikling, Marianne Toftgaard på tlf.: 21 36 27 71.

Interesseret?
Send os din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser via linket her på siden.

Ansøgningsfristen er søndag den 23. oktober.

Vi forventer at holde samtaler løbende og senest i uge 44.

Her kan du læse mere om CIMT.

Geografi:
3400 Hillerød
Oprettet:
2022-09-22
Ansøgningsfrist:
2022-10-23
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: