profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-10-09
Virksomhed: Region Hovedstaden
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Er du fagligt stærk og har du mod på at udvikle dig sammen med os?

3Kløverens målgruppe er børn og unge fra 0-18 år, der alle har udviklingshæmning og ofte også psykiatriske diagnoser. Børnene har det til fælles, at de har et stort støttebehov - de er alle 1:1 i deres vågne timer.

Da vi gennem det sidste halve år har taget imod mange nye børn, har vi valgt at opnormere både stab og ledelse og søger i den forbindelse en faglig leder til vores afdeling Margueritten i Snekkersten.

På Margueritten bor 11 børn, som er fordelt i tre mindre enheder. Hver enhed har en faglig koordinator, der i det daglige understøtter kollegerne i at styrke fagligheden.

På 3Kløveren arbejder vi struktureret ud fra en neuropædagogisk ramme med low arousal og miljøterapi. Vi tror på, at alle børn kan udvikle sig, og børnene har derfor en individuelt tilrettelagt hverdag, der understøtter udviklingen af lige netop deres potentiale.

Dine opgaver bliver at sikre et højt fagligt niveau på Margueritten bl.a. ved at facilitere de årlige statusmøder samt den efterfølgende evaluering af børnenes mål. Du kommer til at være i løbende dialog med forældre samt deltage i eksterne møder med skoler, hospitaler og kommuner. Vi forventer, at du vil bidrage til 3Kløverens samlede faglige udvikling ved at være opsøgende på ny viden, og at du formår at dele den med os andre.

De faglige koordinatorer fra begge afdelinger danner sammen med de faglige ledere, psykolog, ergoterapeut og forstander 3Kløverens faglige udvalg. Det er det faglige udvalg, der lægger den overordnede pædagogiske linje, men det er på udviklingsmøderne, at vi i samarbejde med forældre og kommune ligger behandlingslinjen for det enkelte barn.

Om dig:

  • Du har en relevant uddannelse inden for det socialfaglige område fx socialpædagog eller ergoterapeut - gerne efterfulgt af efter- eller videreuddannelse.
  • Du har indgående kendskab til målgruppen og gerne kendskab til dagligdagen på en døgninstitution, hvor man som leder har flest timer, hvor man ikke er til stede.
  • Du ved om dig selv, at du kan være leder. Måske fordi du har været leder før, eller måske har du i dit tidligere job påtaget dig opgaver, hvor du har prøvet kræfter med rollen.
  • Du kan bevare overblikket og er god til at strukturere din tid.
Vi tilbyder dig en stabil ledergruppe, understøttende stabsmedarbejdere, engageret pædagogisk personale og ikke mindst dejlige børn.

Løn efter gældende overenskomst med mulighed for individuelle kvalifikationstillæg.

3Kløveren er som resten af Region Hovedstaden helt røgfri i arbejdstiden.

Har du fået lyst til at høre med om stillingen som faglig leder på Margueritten, er du velkommen til at ringe til Forstander Mette Brunberg på tlf. 2855 0375. Læg eventuelt dit telefonnummer og navn på telefonsvareren – så bliver du ringet op hurtigst muligt.

Oprettet:
2022-09-22
Ansøgningsfrist:
2022-10-09
Jobtype:
Fuldtid