profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-10-25
Virksomhed: Region Hovedstaden
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Vi søger
Sygeplejestuderende som er mødestabile, ansvarsbevidste og har interesse for det neurologiske speciale. Erfaring med specialet er en fordel, men bestemt ikke en betingelse. Derimod er engagement og arbejdsglæde en vigtig forudsætning, samt en lyst til at være en del af et afsnit som er i en rivende udvikling.
For at komme i betragtning skal du have bestået andet semester på sygeplejestudiet.

Se videoen om vores fantastiske afdeling - se også vores sjove fraklipsvideo

I forhold til din SU, må du tjene op til 13.876 kr. om måneden (fribeløb 2022), hvilket vil sige at vi kan tilbyde dig fastansættelse uden at det vil have indflydelse på din SU på følgende måder;

Enten

  • 1 aftenvagt om ugen på en hverdag (8 timer pr uge)
  • 2 dagvagter lørdag og søndag hver anden weekend (i snit 8 timer pr uge)
Om os
På afsnittet modtager vi patienter med stroke via vores fælles akutmodtagelse og fra afsnit med Trombolyse og Trombektomi eller Intensiv. Vi har en gennemsnitlig indlæggelsestid på 3,6 dage.

Vi har et stort fokus på et godt og optimalt forløb for de patienter som er indlagt på, eller er i kontakt med, vores afsnit. Derfor arbejder vi målbevidst med at udvikle vores patientforløb og som et led i dette inddrages afsnittet løbende i projekter, som både omfatter sygepleje, forskning og behandling af stroke patienter.

Du vil indgå i en faglig, kvalitetsbevidst, meget social og homogen gruppe af sygeplejersker, assistenter og læger, som har et solidt tværfagligt samarbejde, samt et fællesskab præget af dynamik i sygeplejen. Vi har i afsnittet stor erfaring i oplæring og uddannelse af nyuddannede sygeplejersker, grundet vores udvidelse af specialet.

Til vores 26 patienter har vi et normeret fremmøde på hverdage, som er 9 plejepersonaler i dagvagten, 6 plejepersonaler i aftenvagten og 3 plejepersonaler i nattevagten.

Stillingen er til fastansættelse efter aftale.

Ansøgningsfrist: Tirsdag d. 25. oktober 2022
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte os:
Oversygeplejerske Mia Kirketerp på tlf.: 3868 6014 – mail: mia.mygind.kirketerp@regionh.dk
Oversygeplejerske Sarah Vendelbo Ottesen på tlf.: 3868 1656 - mail: sarah.vendelbo.ottesen@regionh.dkAutoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Geografi:
2730 Herlev
Oprettet:
2022-09-22
Ansøgningsfrist:
2022-10-25
Jobtype:
Deltid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: