profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-10-12
Virksomhed: Region Hovedstaden
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Sidste ledige stilling på en meget spændende arbejdsplads, med høj medarbejdertilfredshed og godt arbejdsmiljø.

Drømmer du om en stilling, hvor du

  • er en af de første der møder og tager imod den akutte psykiatriske patient?
  • er med til at gøre en forskel, som bl.a. er afgørende for patientens videre forløb?
  • bliver skarp til at genkende og observere psykiske og somatiske symptomer?
Så søg stillingen i Akutmodtagelsen, hvor det aldrig er til at forudsige hvad en vagt byder på.

Akutmodtagelsen – en helt unik arbejdsplads

Psykiatrisk akutmodtagelse på Psykiatrisk Center København er en travl afdeling, hvor patienter kan henvende sig 24 timer i døgnet. Vi modtager ligeledes patienter fra vores ambulante enheder, somatikken, 1813 og praktiserende læger.

Vi modtager i gennemsnit 24 patienter dagligt, som alle vurderes af sygepleje- og lægefagligt personale. Afsnittet har 9 enestuer, hvor det er intensiv observation og behandling af patienterne, der er i fokus. Afsnittet flytter i helt nybygget moderne hospital til november.

Du bliver en del af en meget engageret og energisk personalegruppe, som sætter god kommunikation og samarbejde højt. Vi er alders- og erfaringsmæssigt en bredt sammensat gruppe, hvor faglighed, åbenhed og humor altid er i spil. Gruppen består af social og sundhedsassistenter og sygeplejersker, hvor nogle kun er i fællestelefonen, og rigtig mange har valgt både at være i fællestelefonen og i akutmodtagelsen på PCK.

Hvis du på samme måde ønsker planlagte vagter i både akutmodtagelsen og fællestelefonen, så er det også en mulighed.

Ikke to dage er ens

Som sygeplejerske i akutmodtagelsen står du med i første række, når mennesker med akut opstået psykiatriske problemstillinger har brug for akut intensiv pleje og behandling. Her bliver du fagligt udfordret indenfor hele det psykiatriske og somatiske felt.

Der er i sengeafsnittet en gennemsnitlig indlæggelsestid på 1,5 døgn. Vi visiterer internt til åbne og lukkede afsnit, samt til vores ambulante enheder. Eksternt visiterer vi til somatikken og anden ambulant virksomhed.

Der er altid læger til stede i afsnittet, og de er helt naturligt vores allervigtigste samarbejdspartnere. Som uddannelsessted, har vi studerende fra sundhedsfagene samt ambulanceassistent elever.Hvem er du?

Du er uddannet sygeplejerske, og har du erfaring fra psykiatrien og/eller somatikken er det en fordel –men det er dog ikke et krav.

  • Du kan tilpasse dig en uforudsigelig hverdag. Vi ved ikke, hvornår vores patienter ankommer eller, hvor komplekse deres patientforløb er. Du skal kunne være i en uforudsigelig hverdag, hvor det af og til er nødvendigt at skifte arbejdstempo i løbet af meget kort tid.
  • Du ønsker at dygtiggøre dig som psykiatrisk sygeplejerske. Du kommer til at identificere problemstillinger hos den enkelte patient og prioritere akutte behov og igangsætte sygeplejefaglige planer og behandling.
Hvorfor skal du søge stillingen hos os?

Du får en spændende hverdag med alsidige arbejdsopgaver og fagligt engagerede kolleger.

Du bliver en del af et intensivt læringsmiljø, hvor du får:

  • Grundig oplæring/undervisning i triagering, monitorering, ekg-måling, blodprøvetagning, PVK-anlæggelse, GHB og alkoholabstinensbehandling
  • Kurser i konflikthåndtering og vedligeholdelsestræning 3 gange årligt
  • Supervision hver anden uge
  • Et arbejde med fokus på udvikling og sikkerhed
  • Mulighed for uddannelse


Er du interesseret?

Hvis du vil høre mere om jobbet, eller hvis du vil på besøg til en kop kaffe og en rundvisning, kan du ringe til afdelingssygeplejerske Anne Mette Jørgensen på 29 99 95 84 eller skrive på mail anne.mette.joergensen@regionh.dk

Du kan også tale med en af dine fremtidige kollegaer på 38 64 73 60, hvis du har nogle spørgsmål inden du søger eller inden en eventuel samtale.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er i skiftende vagter.

Stillingen er til besættelse den 1. december 2022, eller efter aftale.

Der er ansøgningsfrist den 12. oktober 2022.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Oprettet:
2022-09-22
Ansøgningsfrist:
2022-10-12
Jobtype:
Fuldtid