profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-10-20
Virksomhed: Region Hovedstaden
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Vi søger sygeplejersker der har lyst til at gøre karriere i det infektionsmedicinske speciale.

På infektionsmedicinsk afdeling behandler vi et bredt udsnit af patienter både fra Danmark og udlandet, som kun har det tilfælles, at de har en infektion i kroppen. Vi behandler patienter med akutte og kroniske infektioner, bl.a. meningitis, tuberkulose, malaria, HIV, cystisk fibrose og andre komplicerede infektioner i centralnervesystemet samt tropesygdomme. Infektionerne er typisk forårsaget af bakterier, vira, parasitter eller noget helt fjerde, hvilket gør at indlæggelsestiden varierer meget. Vores patientgruppe kommer fra alle samfundslag og vi oplever en mangfoldighed af kulturer, sprog og forventninger, som gør hver dag forskellig og fordrer en nysgerrig, åben og problemløsende tilgang til sygeplejen.

Vi modtager patienter fra intensivafdeling til videre pleje og behandling og har ved behov mulighed for at monitorere patienterne tæt ved hjælp af vores semiintensiv overvågningsudstyr som vi har på to sengestuer.

Vi giver dig en god start

Når du starter hos os, følger du en erfaren sygeplejerske den første måned. Her bliver du både introduceret til specialet, dine nye kollegaer og vores sociale aktiviteter. Derudover får du udleveret vores introduktionsprogram, som vil være dit støtteredskab i løbet af det første år.

Som nyuddannet sygeplejerske kommer du på kurset ”Introduktion til sygeplejen”. Når du har fået lidt erfaring indenfor specialet, kommer du på infektionsmedicinsk specialuddannelse.

Vi kan tilbyde dig

 • Indflydelse på din egen vagtplan og weekendarbejde hver 3. weekend eller 4. weekend i blandede 8 og 12 timers vagter. Vi prioriterer at tilrettelægge timerne således, at der er balance imellem arbejdsliv og privatliv. Vi planlægger efter altid at have minimum 2 sygeplejersker i vagt, så du aldrig er alene med ansvaret.
 • Gode muligheder for at arbejde med instrumentel sygepleje som PVK-anlæggelse, blodprøvetagning, kateteranlæggelse, basal og high-flow iltbehandling samt podninger i mange afskygninger.
 • Løbende undervisningstilbud og kurser.
Afdelingen og dine kollegaer

 • Vi er en lille afdeling med 28 sengepladser fordelt på to etager. Patientgruppen er den samme på hver etage. Som ansat er man primært tilknyttet én etage, men vi hjælper hinanden på tværs ved behov.
 • Vi har sekretær i afdelingen, alle hverdage som hjælper med at bestille undersøgelser, transport mv
 • Der er både ansat sygeplejersker og social- og sundhedshjælpere, vores personalegruppe er ung og erfaringsniveauet spænder vidt.
 • Der er infektionsmedicinske læger tilgængelige i afdelingen hele døgnet.
 • Vi har farmakonomer ansat på hver etage der hjælper med at dispensere og administrere patienternes tabletbehandling.
 • Der er ansat to kliniske sygeplejespecialister der har fokus på læring og udvikling af sygeplejen i afdelingen.
 • Flere af sygeplejerskerne har et ansvarsområde så som dokumentation, sår eller hygiejne som de fordyber sig i på tilrettelagte funktionsdage.
 • Foruden samarbejdet med læger og farmakonomer, arbejder vi også tæt sammen med fysioterapeuter, ergoterapeuter og socialsygeplejersken.
Vores forventning til dig

 • At du er nysgerrig og har interesse for det infektionsmedicinske speciale.
 • At du er åben, imødekommende og reflekteret.
Vil du vide mere

Er du blevet nysgerrig - så kontakt afdelingssygeplejerske Tine Rosenberg på telefon 3545 6445 eller afdelingssygeplejerske Lotte Daugaard 3545 1640. Du har også mulighed for at komme på besøg i afdelingen.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV mv via annoncelink

Ansøgningsfristen er den 20. oktober 2022. Vi holder ansættelsessamtaler løbendeOprettet:
2022-09-22
Ansøgningsfrist:
2022-10-20
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: