profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-10-15
Virksomhed: Region Hovedstaden
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Klinik for Rygmarvsskader er beliggende i Hornbæk og er en udefunktion under Rigshospitalet.

Vi søger en dygtig hospitalsmedhjælper til 35 timer pr. uge i et vikariat fra d. 1. november 2022 til d. 31. maj 2023 med mulighed for forlængelse.

Om os
Rengøringsafdelingen på Klinikken for Rygmarvsskader hører under Rigshospitalets Servicecenter og har ca. 450 ansatte fordelt på RH Blegdamsvej og RH Glostrup som Klinikken for Rygmarvsskader er en del af.

I Hornbæk består rengøringsgruppen af 5 medarbejdere.

Klinikken har 43 sengepladser for rygmarvsskadede patienter, hovedparten er kørestolsbrugere. Patienterne er i alle aldersgrupper. Vi modtager patienter fra hele Østdanmark, Færøerne og Grønland. Indlæggelsestiden er for de fleste patienter af en varighed på adskillige måneder.

På Klinikken for Rygmarvsskader er der ca. 90 ansatte fordelt på forskellige faggrupper.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor der er et tæt samarbejde imellem alle faggrupper, gode kollegaer og en høj faglighed i alle de forskellige opgaver rengøringsafdelingen løser.

Om stillingen
Rengøringsafdelingen har til formål at forebygge infektioner og afbryde smitteveje. Rengøringen udføres og måles, dokumenteres og rapporteres i henhold til DS INSTA 800 og NIR.

Opgaverne i stillingen består af den daglige rengøring samt isolationsrengøringer. Desuden håndteres linned, personale-uniformer, vask af dyner og vask af div.

Som hospitalsmedhjæper/rengøringsassistent er det vigtigt, at du arbejder for helheden i klinikken, samt du forstår sammenhængene mellem klinikkens kerneopgave og den daglige drift.

Om dig
Som medarbejder i Rengøringsafdelingen er det vigtigt, at du kan tale, læse og forstå dansk, da der dels skal læses og forstås vejledninger og instruktioner og dels skal kommunikeres med mange faggrupper. Derudover skal du kunne arbejde selvstændigt, have gode samarbejdsevner samt være serviceminded, fleksibel og ansvarsfuld.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med professionel hospitalsrengøring, men dette er ikke et krav og oplæring finder sted på arbejdspladsen.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til overenskomsten for rengøringsassistenter m.fl. indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og FOA

Ansættelsesområdet er i hele Regionh, men udgangspunktet er med fysisk arbejdsplads på Klinikken for Rygmarvsskader, Havnevej 25, Hornbæk

Arbejdstid 35 timer ugentlig.

Arbejdstiden placeres i henhold til overenskomstens regler for arbejdstidsplanlægning. Disse vil for tiden kunne blive planlagt til at ligge både dag, eftermiddag.

Stillingen er tidsbegrænset.

Hospitalet er røgfrit.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til funktionsleder Ella Aagaard Petersen, mobil 51231529

Ansøgning
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og CV via link i annoncen.

Ansøgningsfrist d. 15. oktober 2022.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, så vent ikke med at søge en stilling.Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Oprettet:
2022-09-22
Ansøgningsfrist:
2022-10-15
Jobtype:
Fuldtid