profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-10-23
Virksomhed: Region Hovedstaden
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Er du engageret i psykiatri og udviklingen af et tværgående behandlingstilbud? Så er det dig, vi mangler! Vores filosofi

På De Særlige Pladser mener vi det, når vi siger, at vi skal udvikle noget nyt. Det betyder, at vores tilbud skal hjælpe de patienter der typisk falder mellem stolene for traditionel psykiatrisk behandling og misbrugsbehandling. Vores tilgang kræver en bred tværfaglig indsats og vores personalegruppe afspejler dette. Behandling hos os er noget, vi skaber sammen, så behandlingen bliver ressourceorienteret og passer ind i patientens levede liv.

Tror du også på denne måde at gøre tingene på, og mener du samtidig, at patientens forløb skal hænge sammen på tværs af psykiatri og kommune? Så vil du passe godt ind hos os.


Kan du se dig selv i vores behandlingsrammer?

Her er du med til at udvikle og implementere arbejdsgange, der understøtter rehabilitering og stabilisering af misbrug hos sårbare patienter.

Du arbejder for at sikre høj kvalitet i behandlingsforløb, der typisk varer 6-12 måneder. I denne periode understøtter du et funktionsløft sammen med patienten og dit tværfaglige team.

Du har mange kollegaer omkring dig, der vil støtte og udfordre både dig og din faglighed.


Din funktion

Du skal som klinisk sygeplejespecialist indgå i et tæt samarbejde med afsnitsledelsen.

Du vil med relevant støtte få ansvaret for udøvelsen og udviklingen af en sygeplejepraksis af høj kvalitet, som kan understøtte vores vision om at udvikle en ny behandling i komplekse forløb.

Du bliver budt velkommen af et tværfagligt team bestående af specialpsykolog, klinisk psykolog, læge, psykiater, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, fysioterapeut, pædagoger, misbrugsbehandler, musikterapeut og sekretærer. Sammen skal vi finde veje, der understøtter patientens trivsel og den enkeltes livskvalitet, samtidig med at vi sikrer at behandlingsbehovet dækkes.

Du har mulighed for at sætte dit præg på et nyere afsnit, så vi kan få skabt en rigtig god kultur.


Et udviklende og godt kollegialt arbejdsmiljø

For at sikre din trivsel har vi en række forskellige tilbud og muligheder – herunder:

  • En grundig introduktion til jobbet.
  • Stor mulighed for at sætte dit præg på afsnittet.
  • Løbende supervision på din terapeutiske behandling af patienterne.
  • Tæt samarbejde med de øvrige specialister på centret, der bl.a. byder på undervisning og supervision på funktionen.
  • Da vi både arbejder tæt sammen og tværfagligt, vil du deltage i vores årlige udviklingsdage. Disse byder på faglige oplæg som erfaringsudveksling, og er en måde hvor vi knytter endnu tættere bånd kolleger imellem.
Om afsnittet

De særlige pladser ligger i Frederikssund. Vi er tre åbne afsnit med plads til 42 patienter. På hvert afsnit er der ca. 30-35 medarbejdere. Afsnit 5641 er et nyere afsnit med plads til 10 sengepladser, og vi har en skærmet enhed med 4 sengestuer. Afsnittet åbnede officielt i september 2021, så vi er lidt over 1 år gamle.


Hvem er du?

Du skal være uddannet sygeplejerske samt have relevant master- eller kandidatuddannelse. Hvis du ikke har en af ovenstående videregående uddannelser har du mulighed for, at få den igennem os.


Ansættelsesvilkår

Det er en fuldtidsstilling fortrinsvis i dagvagter i hverdage. Da vores afsnit er et nyere afsnit, har vi et ønske om, at du arbejder hver 4. weekend, så vi også kan få udviklet i ydertimerne.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg efter kvalifikationer.


Hvordan søger du?

Hvis du har grundlæggende en interesse og lyst til at gøre en forskel for patienter med svære psykiske lidelser, vil vi se frem til at høre fra dig.

Har du lyst til at besøge os eller tale med os inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Sara Toor på 21670511. Du kan også besøge vores hjemmeside, hvor du bl.a. kan se film om De Særlige Pladser.

Ansøgningsfristen er den 23. oktober 2022.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. relevante bilag uploades via link.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43/44.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Geografi:
3400 Hillerød
Oprettet:
2022-09-21
Ansøgningsfrist:
2022-10-23
Jobtype:
Fuldtid