profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-10-05
Virksomhed: Region Hovedstaden
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Har du lyst og mod på at hjælpe CIMT med at gøre hospitalernes og klinikernes hverdag nemmere og bedre, så de kan sikre patienterne den bedst mulige service? Så har sektionen Administrative Systemer jobbet til dig, der trives med at koordinere og samarbejde på tværs med mange aktører, og har mod på at prøve kræfter med It i sundhedssektoren.

Jobbet
Du vil blive ansat som It-konsulent i en sektion, som har til formål at anskaffe, vedligeholde, udvikle og udfase Region Hovedstadens systemer indenfor Administrative systemer. Dit daglige arbejde vil foregå i et tæt samarbejde med mange aktører på tværs i CIMT, med regionens hospitaler og virksomheder, samt eksterne leverandører.

Primære arbejdsopgaver:

  • Sagsbehandling af applikationsønsker fra hospitalerne.
  • Dialog med kolleger på hospitalerne for at forstå deres arbejdsgange og it-behov.
  • Koordinering og afklaring af rettigheder i forhold til nye applikationer.
  • Kvalificere software med henblik på distribution til softwareshop.
  • Udarbejde aftaler for hospitalernes anvendelse af systemer og applikationer.
  • Dokumentationsopgaver og koordinering i sagsbehandlingssystem.
  • På sigt forvaltningsopgaver; sagsbehandling og 3. level support, økonomistyring, budgettering, leverandør- og kontraktstyring.
Vi tænker, at du...
...har en uddannelse som It-faglig med minimum bachelorniveau. Du er måske nyuddannet med studiejoberfaring, hvor du har fået viden om systemer og en forståelse for integrationer mellem systemer. Du har kendskab til procesarbejde og har anvendt et ITSM-system til registrering.

Desuden lægger vi vægt på, at du som person kan arbejde selvstændigt og systematisk. Du motiveres af at få tingene til at ske og er i stand til at stoppe op og prioritere, når der er travlt. Du trives med at samarbejde på tværs af faggrupper og har en god forståelse for helhed og interessenthåndtering. Det er vigtigt for dig at give god service, og du vil hellere ringe frem for at skrive en mail.

Vi tilbyder
En spændende stilling på en arbejdsplads i et travlt og dynamisk miljø, hvor faglige udfordringer er en vigtig motivationskraft. Vi arbejder med store komplekse løsninger og platforme, hvor der er plads til at være nysgerrig på både teknik og innovation.
Du vil blive ansat i en sektion med 18 medarbejdere. Vi er en blandet medarbejdergruppe med forskellige, faglige baggrunde, og vi lægger vægt på at supplere hinanden samt bruge hinandens kompetencer.

Vi udfører opgaverne der, hvor det giver mest værdi og lægger vægt på god trivsel og et godt socialt fællesskab. Du vil sammen med kollegerne have et fast arbejdssted, men også have mulighed for at arbejde hjemmefra.

Ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Arbejdsstedet er Borgervænget 7, 2100 København Ø.

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgningsprocedure
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Lene Andersen på e-mail: lene.maria.andersen@regionh.dk eller tlf.: 5115 3994.

Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden.

Ansøgningsfristen er d. 4. oktober 2022. Samtaler afholdes løbende.

Center for IT og Medicoteknologi - din nye arbejdsplads
Som Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed med et årligt budget på 1,8 mia. kr. og godt 1.000 medarbejdere repræsenterer og hylder vi en stor mangfoldighed.

Vores mission er at være hospitalernes partner. Hos os handler digitalisering om liv. Derfor er kravene til os store. Ikke mindst dem, vi sætter for os selv. Mange af vores leverancer præsteres på tværs af faglige og organisatoriske skel, og i et stærkt økosystem leverer vi bl.a. løsninger til de nye supersygehuse, test- vaccinations- og behandlingskapacitet ifm. Corona, robotteknologi til kirurgi, fuldautomatiserede laboratoriesystemer samt diagnostik, der i stigende grad baseres på kunstig intelligens.

Du kan læse mere om Center for IT og Medicoteknologi her: www.regionh.dk/imt

Se vores præsentationsvideo og bliv klogere på, hvem CIMT er, hvad vi brænder for, og hvad vi leverer.

Geografi:
3400 Hillerød
Oprettet:
2022-09-21
Ansøgningsfrist:
2022-10-05
Jobtype:
Fuldtid