profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-10-07
Virksomhed: Region Hovedstaden
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Stillingen ønskes besat med en speciallæge med særlig interesse for hoftealloplastikkirurgi og med dokumenteret aktivitet indenfor såvel primær hoftealloplastikkirurgi samt gerne revisionskirurgi.

Afhængig af speciallægens behov tilpasses en individuel uddannelsesplan påtænkt af fase 4 karakter. Formålet med uddannelsesplanen vil være hurtigst muligt at sikre ansøgeren et fagligt højt niveau både hvad angår primær som revisions THA.

Ansøgeren forventes i samarbejde med alloplastiksektionens forskningsansvarlige at indgå i og initiere forskningsprojekter. Tidligere forskningsaktivitet vil være ønskeligt, men er ikke en forudsætning.

Afdelingslægen passer arbejde i elektivt femdøgnsafsnit på Gentofte-matriklen samt to månedlige vagter på Herlev-matriklen.

Der anmodes om en motiveret ansøgning.

Herlev og Gentofte Hospital har stort fokus på det ortopædkirurgiske speciale. Afdeling for Led- og Knoglekirurgi har været igennem omfattende strukturændringer som følge af sygehusplanen. Gentofte-matriklen er nu et elektivt kirurgisk center med status af udviklingsafdeling for elektiv kirurgi. Der udføres idrætskirurgi, hofte- og knæalloplastikkirurgi, håndkirurgi, fod/ankel-kirurgi samt skulder- og albuekirurgi.

Alloplastiksektionen har 18 ugentlige operationslejer, og der udføres i normale perioder ca. 50 alloplastikker ugentligt. Den tilhørende sengeafdeling er indtil videre et femdøgnsafsnit.OM AFDELINGEN

I den samlede Afdeling for Led- og Knoglekirurgi, Herlev og Gentofte Hospital, er der 350 ansatte fordelt på to matrikler. Afdelingen har årligt 67.000 ambulatoriebesøg, 68 OP-lejer ugentligt og 106 senge.

Afdelingen har hovedfunktion inden for traumatologi, infektions- og idrætskirurgi, regionsfunktion inden for fod- og ankelkirurgi samt alloplastikkirurgi samt højt specialiseret funktion inden for skulder-, albue- og håndkirurgi.

På Afdeling for Led- og Knoglekirurgi arbejder vi efter hospitalets ambition ”Godt behandlet”.

Vi varetager den akutte behandling på Herlev Hospital. Den elektive behandling foregår på begge matrikler med den største elektive aktivitet på Gentofte Hospital.Ansøgningsfrist den 7.10.2022
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 42/43
Stillingen ønskes besat fra den 1.12.2022


Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos overlæge Thomas Lind, tlf.nr. 3867 3980.

Geografi:
2900 Hellerup
Oprettet:
2022-09-21
Ansøgningsfrist:
2022-10-07
Jobtype:
Fuldtid