profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-11-01
Virksomhed: Region Hovedstaden
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Vil du have frihed til at planlægge din tid, vil du gerne tjene ekstra eller vil du afprøve et nyt speciale?


Vi søger timelønnede sygeplejersker der har minimum 1 års erfaring, og som har lyst til at hjælpe os ved sygdom og ferieafvikling, eller gerne vil have vagter, som vi planlægger fra måned til måned – begge dele er en mulighed.

Du skal have interesse for infektionsmedicinsk sygepleje og gerne have medicinsk erfaring. Vi er en travl afdeling og det er en forudsætning at du kan arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder 1-2 følgevagter med erfaren sygeplejerske og derudover har du altid erfarne infektionsmedicinske sygeplejersker omkring dig.


Som timelønnet vil du aldrig være ansvarshavende og du er sikker på at kompetencerne er i orden, i alle vagter.


Vi er et sengeafsnit med 24 senge. Vores speciale består af patienter med alle grader af infektioner i hud, blod, knogler og organer fra simpel UVI til svære infektioner, meningitis og septisk shock. Specialediagnoser omfatter bl.a. tropemedicinske sygdomme, HIV/AIDS, Hepatitis, Spondylodiscit, cerebrale infektioner, Tuberkulose, parasit infektioner samt Influenza/COVID med komplikationer. Vi har medicinsk semi-intensiv funktion og vi modtager akutte specialepatienter direkte i afdelingen. Derudover modtager vi medicinske patienter fra vores akutmodtagelse.


Personalegruppen består af sygeplejersker med bred erfaring. Vi vægter det gode arbejdsmiljø og samarbejde meget højt. Vi griner meget og nyder i det hele taget hinandens arbejdsfællesskab og selskab hvad enten det er en vagt med god tid – eller en vagt hvor vi blot ”passerer hinanden på gangen”.


Vi er stolte af vores afdeling og viser gerne afdelingen frem inden du sender os en ansøgning.

Du kan desuden følge os på Instagram på: infektionsmedicinsk_hvidovre


Yderligere oplysninger fås hos oversygeplejerske Malene Tangager på tlf. 38 62 21 09.

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 01. november 2022

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Geografi:
2650 Hvidovre
Oprettet:
2022-09-21
Ansøgningsfrist:
2022-11-01
Jobtype:
Deltid