profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-10-09
Virksomhed: Region Hovedstaden
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Velkommen indenfor på akut intensivt afsnit 168

På afsnittet indlægges patienter på 18 år eller derover, som har brug for en hurtig og intensiv undersøgelse og behandling. Vi har plads til 16 patienter, der er hos os i 3-7 dage. Patienter med behov for længerevarende indlæggelse bliver visiteret til et af de almene psykiatriske sengeafsnit på centeret.

Vi modtager psykiatriske patienter i den akutte fase hele døgnet, og de har ofte udfordrende og komplekse problemstillinger. Vores patienter kan bl.a. have almindelige psykiske sygdomme som svær angst, svær depression, personlighedsforstyrrelser, misbrug og skizofreni.

Du bliver en del af en velfungerende personalegruppe, der både erfarings- og aldersmæssigt spænder vidt. Vi består bl.a. af 9 sygeplejersker, 17 social- og sundhedsassistenter, en psykolog, en socialrådgiver og to ergoterapeuter.Hvilke arbejdsopgaver vil du få?

Du skal, sammen med dine kommende kolleger, byde mennesker velkommen til afsnit 168 med en imødekommende og professionel tilgang. Du skal skabe sammenhængende patientforløb i samarbejde med vores mange samarbejdspartnere, herunder blandt andre vores to overlæger, som er meget lydhør, inddragende og vægter personalets faglige argumenter samt observationer højt.

Din arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Du bliver kontaktperson for 2-4 patienter
  • Du skal observere, dokumentere og beskrive såvel somatiske som psykiatriske symptomer samt interventioner
  • Du kommer til at tage EKG, akutte blodprøver, anlæggelse af PVK (oplæring medfølger)
  • Du skal skabe tillidsfulde relationer til vores patienter og arbejde deeskalerende, som er personalets store force.


Hvem er du?

Du er uddannet sygeplejerske. Har du erfaring fra psykiatrien og/eller somatikken, er det en fordel – det er dog ikke et krav.

Du kan tilpasse dig en uforudsigelig hverdag. Vi ved ikke, hvornår vores patienter ankommer, eller hvor komplekse deres patientforløb er. Du skal kunne være i en uforudsigelig hverdag, hvor det af og til er nødvendigt at skifte arbejdstempo i løbet af meget kort tid.

Du ønsker at dygtiggøre dig indenfor psykiatrisk sygepleje. Du tager initiativ til egen læring og reflekterer over egen praksis. Hos os bliver du skarp til at genkende og observere psykiske såvel som somatiske symptomer. Du kommer til at identificere problemstillinger hos den enkelte patient, prioritere akutte behov og igangsætte sygeplejefaglige planer og behandling.

Du er god til at skabe relationer. Du kan skabe relationer til mange forskellige patienter og samarbejdspartnere. Flere af vores patienter er gengangere, og her er der mulighed for at skabe en dybere relation. Du skal kunne kommunikere respektfuldt med vores patienter med fokus på deres individuelle behov i et behandlingsforløb af kortere varighed.Hvad kan vi tilbyde?

Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Du vil i den første tid blive fulgt af en erfaren kollega, og du vil får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb. Desuden bliver du tilmeldt vores obligatoriske kurser i konflikthåndtering og brugen af deeskalerende teknikker, og efterfølgende vil du 4 gange om året deltage i vedligeholdelsestræning. Vi tilbyder ligeledes vores medarbejdere supervision og undervisning.

Gode karrieremuligheder. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser.

En hverdag præget af alsidighed. Hos os får du en alsidig arbejdsdag, der er præget af høj faglighed, spændende udfordringer og faglig sparring under gode arbejdsmiljømæssige rammer.Har vi vakt din interesse?

Tøv ikke med at sende os en ansøgning eller kontakt afdelingssygeplejerske Thomas Lund Hansen på mail Thomas.Lund.Hansen@regionh.dk, med henblik på en uforpligtende samtale og/eller et besøg i afsnittet.

Vi glæder os meget til at høre fra dig, og senest den 9. oktober 2022, hvor vi har ansøgningsfrist. Vi afholder samtaler i uge 41.Løn- og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for ny løn.

Der er tale om en fast stilling som sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent i blandede vagter med weekendvagter hver 2. weekend. Stillingen er til besættelse fra den 1. december 2022 eller efter aftale.

Afsnit 168 ligger på Nordstjernevej i Glostrup, og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.Du kan læse mere om centret på vores hjemmeside: https://www.psykiatri-regionh.dk/centre-og-social-tilbud/Psykiatriske-centre/Psykiatrisk-Center-Glostrup/Sider/default.aspx

Geografi:
2600 Glostrup
Oprettet:
2022-09-21
Ansøgningsfrist:
2022-10-09
Jobtype:
Fuldtid