Region Hovedstaden

Barselsvikariat for reservelæge – Psykiatrisk Center Bornholm

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Kunne du tænke dig at undersøge om Bornholm kunne være stedet for dig og din familie?

På Psykiatrisk Center Bornholm får du et bredt og meget dækkende kendskab til psykiatrien og vil være involveret i både stationære og ambulante patientforløb.

Vores målgruppe er voksne over 18 år med psykiske lidelser og funktionstab med behov for et tværfagligt tilbud. Som vagthavende forestår du også akutte psykiatriske tilsyn hos børn og unge.

Centret, der hører under Region Hovedstadens Psykiatri, er et spændende og lærerigt sted at arbejde, hvor du får set et bredt udsnit af psykiatriske problemstillinger og får mulighed for at følge patienterne under tæt supervision fra centrets psykiatriske speciallæger.

Centret betjener hele Bornholm, og vi har 12 åbne og 5 intensive (lukkede) sengepladser samt et stort ambulatorium, hvor der visiteres til enten pakkeforløb eller forløb til patienter med enten psykotiske lidelser eller ikke-psykotiske lidelser med komplikationer.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, med mulighed for at indgå i et behandlingsteam præget af åbenhed og engagement med rig mulighed for løbende vejledning og sparring. Der er ligeledes mulighed for ekstern supervision til lægegruppen.

Ansættelsesvilkår
Vikariatet er til besættelse snarest og løber frem til 30. november 2021 med mulighed for forlængelse. Stillingen er at betragte som en uklassificeret reservelægestilling.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Under ansættelsen indgår du i forvagtslaget, og vil blive honoreret for de udførte tjenester efter overenskomsten.

Ved dobbelt husførelse er der mulighed for skattefradrag.

Ansøgningsprocedure
Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så kontakt evt. klinikchef Ellen Kappelgaard for yderligere oplysninger på 38 64 40 50, 23 36 45 30 eller Ellen.Kappelgaard@regionh.dk.

Ansøgningsfristen er den 25. maj 2021, kl. 12.00.
Er du interesseret, så send din ansøgning, cv og autorisation via linket på siden

Ansættelsessamtaler vil foregå umiddelbart efter fristens udløb.
Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Lidt om Bornholm
Bornholm er en naturskøn ø med et rigt kulturliv, en fantastisk historie og en mangfoldighed af kunsthåndværkere, som sammen med den vidunderlige natur og gode badestrande gør den til et attraktivt sted at bo. Bornholm byder på gode muligheder for et aktivt fritidsliv.

Og så er der kortere til resten af landet, end man umiddelbart tror – til København tager det ca. 30 minutter med fly eller ca. 3 timer med færge og bil/tog/bus.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret