Region Hovedstaden

Afdelingslæge til Afdeling for Øre-Næse-Halskirurgi & Audiologi, Rigshospitalet

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
En afdelingslægestilling på 37 timer på Afdeling for Øre-Næse-Halskirurgi & Audiologi på Rigshospitalet er ledig til besættelse den 1. august 2021 eller efter aftale.

Stillingen indeholder vagt med tilkald fra bolig ca. hver 2. uge i rul med afdelingens øvrige afdelingslæger.

Afdeling for Øre-Næse-Halskirurgi & Audiologi varetager al diagnostik og behandling indenfor det otorhinolaryngologiske & audiologiske område på både basispatienter samt indenfor det højt specialiserede område. Afdelingen er landets største med i alt ca. 67 læger ansat. Den ledige stilling som afdelingslæge er indenfor næse-bihulekirurgien. Interesse og erfaring indenfor uddannelse af yngre læger under uddannelse imødeses ligeledes. Ansøgere med forudgående erfaring foretrækkes.

Afdelingslægen skal være autoriseret speciallæge i oto-rhino-laryngologi. Afdelingslægen forventes desuden at udvise engagement indenfor specialet samt forventes at have en vis videnskabelig erfaring. Afdelingslægen forventes at have en vis kirurgiske erfaring. Afdelingslægen kan forvente oplæring i yderligere kirurgiske håndgreb indenfor næse-bihulekirurgien, foruden at der er forventninger om en vis involvering i forskning. Afdelingslægen skal også have gode samarbejdsevner, herunder tværfaglige samarbejdsevner, samt kunne arbejde professionelt og målrettet.

Afdelingen er meget dynamisk og har stort forskningsmiljø. Vi tilbyder et indholdsrigt arbejde på en aktiv klinik med gode muligheder for deltagelse i forskning og udvikling, hvortil der er tilknyttet flere kliniske professorer.

Du kan finde mere information på vores hjemmeside via linket Afdeling for Øre-Næse-Halskirurgi og Audiologi

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Stillingen er vagtbærende med tilkald.

Stillinger i Afdeling for Øre-Næse-Halskirurgi & Audiologi er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest.

Ansøgningsfrist: Den 31. maj 2021 inden kl. 12:00.

Motiveret ansøgning med CV sendes via linket Søg job på siden her.

For yderligere oplysninger kontakt ledende overlæge Mads Klokker på tlf. 3545 8785, mail: mads.klokker@regionh.dk

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret