Region Hovedstaden

Banker dit hjerte for at løfte i flok?

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vores ledelse har foræret os en tiltrængt, fantastisk opnormering, og nu er det bare dig, vi mangler, for at vi får enderne til at mødes i sekretærteamet. Vi tilbyder dig seks livlige, tætte kolleger, som har forskellige baggrunde, og som hver især har laster, talenter og ressourcer, nogle taler konstant, nogle elsker at passe receptionen, og andre nørder begejstret med koder - vi glæder os til at lære dine kvaliteter at kende også. Sammen bidrager vi til en god hverdag. Som grundtanke ønsker vi at være nærværende og altid i øjenhøjde, så patienternes kontakt med vores del af sundhedsvæsenet er så positiv som muligt i en svær situation.

Vi synes, vi har et afvekslende job på en stor og højt specialiseret hjerteafdeling, og hvis du vil være med, får du muligheden for at arbejde med en bred vifte af lægesekretæropgaver:

 • Modtagelse af vores patienter i receptionerne
 • Telefonbetjening
 • Booking
 • Afrund besøg med alt hvad det indebærer
 • Dine egne specialopgaver
 • Mulighed for at arbejde hjemme
 • Tværfaglige opgaver i tæt samarbejde med sygeplejersker, læger og bioanalytikere i ambulatorierne
 • Vi arbejder i et rul, hvor arbejdsopgaverne og skrivebordspladsen skifter fra dag til dag, så vi har ikke to dage der er ens, og der er altså sjældent tid til en powernap.
Det er lige dig, vi skal have som kollega, hvis du kan se dig selv i følgende:

 • Jeg er grundlæggende drevet af at gøre mit for at gøre patienternes oplevelse af afdelingen god
 • Er fyldt med god energi og gåpåmod, har et positivt syn på verden, er omgængelig og et ”lunt” menneske
 • Mine tidligere kolleger vil sige om mig, at jeg er fleksibel og mødestabil
 • Min høje faglige stolthed afspejler sig i mit daglige arbejde, også når der er drøn på
 • Kan smile hele vejen til Skagen i telefonen…
Vi tænker ikke, at du nødvendigvis er uddannet lægesekretær, men du skal have erfaring fra sundhedsvæsenet og kendskab til Sundhedsplatformen. Vi tager imod dig, uanset om du er ny eller gammel i gårde, og oplæringen tilrettes selvfølgelig i forhold til, hvad du har behov for.

Afdelingen har mange korte patientforløb, som stiller krav til overblik, omhyggelighed og kommunikation. Kerneværdien, patienten i centrum, afspejler sig i vores overordnede virke men også lavpraktisk og til daglig, så vi hele vejen rundt i patientkontakten er en værdsat og vigtig lim på afdelingen. Vi ønsker, at afdelingen er kendt for at være åben og samarbejdsvillig, og du skal være ambassadør herfor.

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi ønsker os, at du kommer herud 1. juni eller før – men vi venter gerne på dig her på det gamle hospital med den gode ånd. Kom og sig hej og få en uforpligtende rundvisning efter aftale.

Ansøgningsfrist:
16. maj 2021
Samtaler kan forventes afholdt løbende.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:
Ledende sekretær Charlotte Lind Jørgensen, tlf.: 3867 3546.

Om Afdelingen for Hjertesygdomme:

Afdelingen består af fire sengeafsnit – tre på Gentofte og et på Herlev Hospital, flere ambulatorier der varetager forskellige undersøgelser og kontroller indenfor hjerteområdet, en pacemakerklinik og en operationsklinik. Her foretages alle former for kardiologiske undersøgelser og behandlinger – herunder invasiv diagnostik og behandling af iskæmisk hjertesygdom, implantation af pacemakere og ICD-enheder, radiofrekvensablation samt elektrofysiologiske undersøgelser. Hertil kommer pleje, kontrol og rehabilitering af patienter med hjertesygdomme.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret