Region Hovedstaden

Anæstesisygeplejerske til spændende afdeling

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Anæstesisygeplejerske søges til fast stilling til den 1. juli på Anæstesiafdeling 4013, Juliane Marie Centret, Rigshospitalet.

Har du lyst til at indgå i et alsidigt team af ivrige og engagerede kolleger, som vægter faglighed, udvikling og arbejdsglæde, så er det Dig vi søger.

Afdeling 4013 er præget af en stærk kollegial bevidsthed, hvor alle arbejder målrettet med fælles formulerede værdier for anæstesisygeplejen. Anerkendelse af Dig som medarbejder kommer bl.a. til udtryk gennem faglig supervision, temadage samt gode muligheder for indflydelse på job og personlig udvikling gennem kursus og uddannelsesforløb.

Hverdagen kan være travl og hektisk, og lysten til at bevare et godt tværfagligt samarbejde er en nødvendighed. Vi bidrager alle til et godt arbejdsmiljø og det betyder meget at dagen sluttes med et smil.

Arbejdsmiljøet er ærligt og ligefremt, og vores lattermuskler får daglig træning. Hos os er du en del af familien.

Vi tilbyder anæstesi til kirurgiske og medicinske børn, gynækologiske, obstetriske, hæmatologiske samt onkologiske patienter. Vi har stor fokus på at medvirke til at give patienter såvel som pårørende en oplevelse af høj professionalisme og medmenneskelig omsorg. Foruden det yder vi ekstern anæstesi næsten dagligt.

Vores værdigrundlag kan vi sende til dig, hvis du ønsker det.

Stillingen er ledigt til besættelse 1. juli 2021 og på 37 timer eller efter aftale.

Ansøgningsfrist d. 18. maj 2021.

Ansættelsessamtalerne vil finde sted i uge 21.

Søg stillingen via linket.

Vil Du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingssygeplejerske Kim Reynolds på 35 45 95 06 eller oversygeplejerske Lisbeth Jørgensen på tlf. 35 45 13 45.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet Blegdamsvej er en del af Region Hovedstaden.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret