Region Hovedstaden

Afdelingen for Mave-, tarm og leversygdomme, afsnit 3, søger kirurgisk sygeplejerske

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Er du en dygtig sygeplejerske med kompetencer indenfor kirurgisk sygepleje, og har du lyst til at udvikle dig og sætte præg på vores afdelings fortsatte udvikling og vækst, så er du måske vores nye kollega.

Vi har 14 kirurgiske senge indenfor det gastroenterologiske speciale, og tager os at de elektive patientforløb, hvor hovedparten af patienterne er kræftpatienter, som er nydiagnosticerede eller der som led i deres behandlingsforløb skal have et kirurgisk indgreb. Vi har også elektive patienter, som pga af kronisk sygdom skal have fjernet noget af deres tarm. Vi følger op på vores patienter efter operationen, indtil de overgår til ambulant kontrol.

Vi lægger vægt på høj faglighed, udvikling og godt kollegialt og tværfagligt samarbejde. Vi har fokus på områder, som ernæring, stomipleje, smertebehandling, mobilisering og det gode patientforløb, hvor alle skal føle sig godt behandlet. Vores patientforløb er strukturerede efter ERAS-principperne.

Om dig:

 • Du er uddannet sygeplejerske, gerne med erfaring indenfor kirurgi
 • Har lyst til at bruge dine kompetencer, udvikle din faglighed og præge den fortsatte udvikling i afdelingen
 • Har gode samarbejdsevner og kan prioritere i hverdagen
 • Vil være en del af et fællesskab som vægter samarbejdet både mono- og tværfagligt
 • Vil arbejde for at vores patienter får et pleje- og et behandlingsforløb af høj kvalitet
Vi tilbyder:

 • En spændende stilling som sygeplejerske i en afdeling med et spændende speciale som vægter høj faglighed, samarbejde på tværs og udvikling af både afdeling og den enkelte medarbejder
 • Struktureret og grundigt introduktionsforløb til afdelingen med løbende evalueringssamtaler.
 • Du kan være ressourceperson indenfor dit kompetence- og interesseområde.
 • En spændende patientgruppe, der spænder over hele det gastroenterologiske speciale og med høj grad af kompleksitet og mangfoldighed.
 • Din faglige udvikling er vigtigt for os, så sammen med dig lægger vi en plan for din faglige udvikling. Hertil kommer at du får stomikursus.
 • Mave-, tarm- og leversygdomme afdelingen har tilknyttet en sygeplejeprofessor og lektor, som vi arbejder tæt sammen med, så der er spændende muligheder for at indgå i sygeplejeforskning, samt få sparring på egne ideer til sygeplejeforskning og udvikling.


Til juni i år flytter vi ind i Herlev hospitals nye akuthus og udvider til 18 sengepladser til de elektive patienter. Vi glæder os, og du får mulighed for at være en del af denne spændende udvikling i samarbejde med dine nye kolleger

Om specialet:
Mave-, tarm- og leversygdomme afsnit 3 modtager patienter med sygdomme i colon og rectum - primært colon-rectalcancer. De fleste kirurgiske patienter er indlagt til elektiv laparoskopisk kirurgi. Patientkategorien er både planlagt cancerkirurgi, kronisk kirurgisk behandling med og uden stomianlæggelse, Vi har modtagesygeplejersker og vi afholder patient- og stomiskole for elektive patienter, således, at de er godt forberedte til deres operation. Vi har tæt samarbejde med stomisygeplejerskerne, der kommer dagligt i vores afdeling.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen eller aftale besøg i afdelingen,

så er du meget velkommen til at kontakte mig

Afdelingssygeplejerske kirurgisk afsnit Merete Bock-Pedersen på telefon 38 68 17 13,

e-mail: merete.bock-pedersen@regionh.dk

Find os på Instragram: gastro_sygepleje eller på Facebook: Gastro Sygepleje

Stillingen er på 37 timer i skiftende vagter. Vi arbejder hver 3. weekend.

Ansøgningsfrist: upload ansøgning og CV via linket snarest, senest 16.05.21.

Vi tager løbende ansøgere til samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret