Region Hovedstaden

Afsnitsledende overlæge til Psykiatrisk ambulatorium i Frederikssund

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Psykiatrisk Center Nordsjælland har et løfte til patienterne: Vi arbejder for at bringe dig godt videre til en bedre hverdag. For os er du den vigtigste person i din egen behandling.

Vi tilbyder et både vigtigt og meningsgivende lederjob, hvor du kommer til at gøre en stor forskel for den enkelte patient. Med din høje faglighed og store ønske om at tage ansvar skal du fortsætte vores gode arbejde med at gøre patienten til omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os. Vi var de første til at introducere FACT-metoden (Fleksible Assertiv Community Treatment) i psykiatriske ambulatorier i Danmark, hvorfor du kommer ind i et fællesskab med stor erfaring og dokumenteret succes.

Vi tilbyder en spændende afdeling bestående af to velfungerende ambulante FACT-teams med en erfaren og dedikeret tværfaglig personalegruppe. Vi er i alt 26 medarbejdere i en skøn blanding af overlæge, reservelæger, ergoterapeut, recovery-mentorer, sygeplejersker, socialrådgiver, specialpsykolog, aut. psykolog og en velfungerende og servicemindet sekretærgruppe.

Vi tilbyder et job, hvor du får mulighed for at drive og præge den forsatte udvikling af FACT – ikke kun i Hovedstadsområdet, men i hele Danmark. Vores to teams spiller bl.a. en stor rolle i at bidrage til implementering af FACT i Hovedstadsområdet og i hele Danmark, og vi prioriterer vores nordiske samarbejde omkring FACT højt.

Vi tilbyder et godt makkerskab med afsnittets afdelingssygeplejerske, og I vil sammen stå for den daglige ledelse af afsnittet og behandlingstilgangen til patienterne. Vi arbejder med tydelig ledelse på afsnittet med en anerkendende og lyttende tilgang, hvor vi lægger vægt på, at medarbejderne inddrages ved både større og mindre udviklingstiltag.

Vi tilbyder muligheden for at stå i spidsen for en lægegruppe, hvis samarbejdskultur er baseret på åben sparring, høj faglighed og uhøjtidelig professionalisme. Du vil også være en del af speciallægegruppen på tværs af hele Psykiatrisk Center Nordsjælland, hvilket indebærer solidarisk vagtforpligtigelse, men også mulighed for at deltage i lægemøder, journalclub samt klinik blandt andet via telekommunikation.

Vi tilbyder dig også et fleksibelt og afvekslende job med en balanceret kombination af klinik og ledelse, og med plads til udvikling og fokus på dine faglige interesser. Vi tilbyder dig gode rammer for din fortsatte kompetenceudvikling, og har du ingen lederuddannelse, eller ønsker du yderligere lederuddannelse, så tilbyder vi det.

Om dig
Vi søger en overlæge, der både kan sætte retning og gå forrest og samtidig sikre, at gode ideer og initiativer føres ud i livet. Du er fagligt ambitiøs, har et smittende engagement og et godt humør – også når du møder udfordringer.

Du trives i et tværfagligt miljø og har stærke samarbejdsevner, både i det daglige arbejde men også når du går på tværs af hele Psykiatrisk Center Nordsjælland. Du er uddannet psykiater med bredviden om og erfaring med ambulant behandling af patienter med svære psykiske lidelser

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte Jakob Westh (6089 6436), konsulent ved Mercuri Urval, for at høre mere om stillingen. Du er ligeledes velkommen til at kontakte klinikchef Anne-Marie Bangsgaard Jørgensen (2425 3412). Ansøgningsfrist er den 23/5 2021. Der vil løbende være ansættelsessamtaler. Stillingen er på 37 timer, og ansættelse sker på gældende overenskomst.

Ansættelse som overlæge vil ske på baggrund af en faglig bedømmelse af ansøgernes kvalifikationer i forhold til indholdet i funktionsbeskrivelsen for den pågældende stilling samt ansøgerens oplysninger om kompetencer indenfor de 7 kompetenceområder for speciallæger.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse skal, ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer i dansk på anden vis.

Forud for eventuel ansættelse vil der blive indhentet referencer fra udvalgte tidligere ansættelsesforhold efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret