Administrativ sygeplejerske til Respirationscenter Øst, Ekstern funktion | JobDanmark
Region Hovedstaden

Administrativ sygeplejerske til Respirationscenter Øst, Ekstern funktion

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Er du sygeplejerske, og har du indsigt i primærsektoren eller respiratorbehandling i hjemmet? Brænder du for et job, hvor samarbejde med tværfaglige aktører spiller en central rolle? Så bliv administrativ sygeplejerske i Ekstern funktion/ Respirationscenter Øst.

Stillingen er med dagvagter, 35 eller 37 timer om ugen på hverdage.

Hvem er vi

Vi er en del af Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte og er ét af tre respirationscentre i Danmark. Afdelingen er delt i tre enheder, som arbejder tæt sammen -Sengeafdeling, Ambulatorium samt Ekstern funktion.

Vi er et højt specialiseret afsnit med ca. 1600 patienter tilknyttet. Vi modtager børn og voksne, der lider af sjældne og kroniske respirationshandicap. Cirka 280 af disse patienter er hjemmerespiratorbrugere med et tilknyttet hjælperhold, der varetager overvågning og behandling i hjemmet på delegation fra Respirationscenter Øst.

Vi har én ledende overlæge, to ledende afdelingssygeplejersker, tre læger, to socialrådgivere, tre kliniske sygeplejespecialister, sekretærer samt en personalegruppe bestående af sygeplejersker, sosu-assistenter og sygehjælpere. I Ekstern funktion er der fem administrative sygeplejersker og én sekretær tilknyttet.

Du vil blive tilknyttet Ekstern funktion, som består af en motiveret og engageret personalegruppe, som spænder vidt både alders- og erfaringsmæssigt. Vi vægter høj faglighed og et godt arbejdsmiljø højt, hvor tonen er god, fri og respektfuld.

Ekstern funktion

Ekstern funktion har et ansvar for at føre tilsyn med den respiratoriske pleje, behandling og overvågning i hjemmet. Dette varetages blandt andet ved afholdelse af audit af de respiratoriske hjælpere og via tilsynsbesøg i hjemmet. Vi har løbende dialog med brugere, respiratoriske hjælpere, bureauer, kommuner, skoler, institutioner og andre hospitaler med det sigte at samstemme og optimere rammerne omkring respiratorbrugeren.

Ekstern funktion arbejder for at sikre behandling af høj kvalitet til patienten i hjemmet samtidig med, at de får et så frit liv som muligt indenfor gældende rammer.

Vi ønsker af dig, at du:

 • er uddannet sygeplejerske.
 • har nogle års erfaring, fx fra en administrativ stilling i primærsektoren, evt. som visitator, eller erfaring fra/med respiratorbehandling i hjemmet.
 • har stærke sygeplejefaglige og administrative kompetencer.
 • har gode sociale kompetencer, hvor du kan bidrage til et godt mono- og tværfagligt samarbejde samt et godt arbejdsmiljø.
 • har gode kommunikative og pædagogiske evner, herunder erfaring med at kommunikere med mennesker i krise.
 • trives med at koordinere indsatser og være dén der samler trådene.
 • har lyst til at undervise respiratoriske hjælpere og eksterne samarbejdspartnere.
Vi tilbyder:

 • stærkt kollegaskab og -sammenhold.
 • 3 måneders introduktion og oplæring i specialet.
 • kontaktsygeplejerske-funktion for afgrænset patientgruppe.
 • tid til det enkelte patientforløb.
 • opgaver ude af huset – herunder besøg i hjemmene, plejehjem, bosteder, kommuner og på andre hospitaler.
 • faglig sparring og refleksion over etiske dilemmaer.
 • mulighed for at deltage i udviklingsprojekter i afdelingen.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem RegionH og DSR/nyløn.

Ansættelse: den 1. juni 2021.

Ansøgningsfrist: den 14.04.21

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 20.04.21

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV, som sendes online via linket på denne side.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen eller vil du gerne se afdelingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerskerne Tippe W. Rasmussen på telefon 30669725, mail: tippe.karin.worziger.rasmussen@regionh.dk eller Mejse Winnerskjold på tlf: 21159203, mail: majken.heldarskard-winnerskjold@regionh.dk.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret