Region Hovedstaden

(Udløbet) Afdelingssygeplejerske til Infektionsmedicinsk sengeafsnit

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
I Infektionsmedicinsk Afdeling på Rigshospitalet har COVID fyldt en del i vores dagligdag. Det har betydet nye, spændende og hurtigt skiftende udfordringer, som vi løfter tværfagligt og i fælles flok. I vores optik en af landets mest spændende arbejdspladser.

Som vores nye afdelingssygeplejerske skal du sammen med den teamansvarlige overlæge stå i spidsen for et fantastisk afsnit med dedikerede sygeplejersker.

Vi håber at finde en engageret afdelingssygeplejerske, som:

  • Er erfaren leder med relevant lederuddannelse og master i klinisk sygepleje eller anden relevant master uddannelse
  • Har bred klinisk erfaring gerne fra Infektionsmedicin
  • Brænder for synlig og nærværende personaleledelse, faglig ledelse og driftsledelse
  • Har store ambitioner på patienternes vegne og kan identificere faglige udviklingsmuligheder
  • Har handlekraft, er nytænkende med flair for at se muligheder, men som også tør erkende sine fejl
  • Lytter, involverer og anerkender personalet i sin ledelse
  • Arbejder for at personalet trives og har et godt arbejdsmiljø
  • Har øje for at sikre det gode flow og samarbejde mellem ambulatoriet og sengeafsnittene
  • Har fokus på uddannelse, udvikling af personalets kompetencer og fastholdelse
Stillingen er til besættelse pr. 15. maj 2021 eller snarest muligt.

Om Infektionsmedicinsk Afdeling
Afdelingen har to sengeafsnit med 28 senge og et stort ambulatorium. Patientgruppen spænder bredt og rummer sundhedsfremmende opgaver, akutte udredninger, kroniske problemstillinger og behandlinger.

Patienterne kommer blandt andet hos os pga. HIV, hepatitis, tropesygdomme, neuroinfektioner, komplicererede bakterielle infektioner, tuberkulose, vektorbårne sygdomme, spondylodiskitis, immundefekter, COVID eller cystisk fibrose.

På afsnit 8642 er vi en tæt personalegruppe, som sætter pris på hinanden. Vi sætter en ære i at kende vores patienter godt, hvoraf en del bliver genindlagt pga. kroniske lidelser eller har længere indlæggelsesforløb.

Vi er en afdeling, der favner bredt og har patientgrupper inden for alle samfundslag. Der bliver derfor lagt stor vægt på, at sygeplejen både er fagligt funderet, nytænkende og rummende for at kunne imødekomme vores patienter og skabe gode patientforløb.

Om stillingen
I teamledelsen vil du have driftsansvar for afsnittet og personale- og ledelsesansvar for sygeplejersker og sosu-assistenter. Der er et godt tværfagligt samarbejde mellem vores læger, sygeplejersker, sekretærer og andre faggrupper.

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen i vores ambitiøse og gode lederteam, der tæller tre teamledelser, en ledende lægesekretær, afdelingsledelsen og to kliniske sygeplejespecialister.

Du vil få sparring og indgå i tæt samarbejde med oversygeplejersken, afdelingssygeplejerske kollegaer og kliniske sygeplejespecialister. Der er mulighed for at få en afdelingssygeplejerske makker/ mentor.

I Hjertecentret er det sygeplejefaglige ambitionsniveau højt. Afdelingssygeplejerskerne mødes jævnligt i et fagligt mødeforum på tværs af centret og i et fælles forum med kliniske specialister, kliniske undervisere, uddannelsesansvarlige, professor, oversygeplejersker og centerchefsygeplejerske.
Hjertecentret byder på mange spændende muligheder for kompetenceudvikling via kurser og efteruddannelse. Du kan læse mere her: https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/hjerte/job-og-uddannelse/uddannelse/Sider/kompetenceudvikling-for-sygeplejersker.aspx

Sådan søger du
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Lone Siersbæk, tlf. 3545 8290/mail: Lone.siersbaek@regionh.dk. Funktionsbeskrivelse for stillingen kan rekvireres via mailen.

Ansøgningsfrist d. 14.4.21 kl. 8. Der afholdes ansættelsessamtaler d. 15.4.21.

Ansøgning og CV sendes via linket.


Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret