Afdelings- eller overlægestilling ledig på Gynækologisk afdeling, endometrioseteamet, Rigshospitalet | JobDanmark
Region Hovedstaden

Afdelings- eller overlægestilling ledig på Gynækologisk afdeling, endometrioseteamet, Rigshospitalet

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Juliane Marie Centret, Rigshospitalet

Til vores endometrioseteam på Gynækologisk afdeling søger vi en ny forskningsaktiv afdelings- eller overlæge. Så har du interesse for endometriose og forskning er dette måske noget for dig.

Med denne stilling ønsker vi at sætte endometrioseforskningen i højsædet. Vi er landets førende afdeling inden for behandling af endometriose i Østdanmark, og vi vil nu gerne styrke forskningen indenfor området med fokus på diagnostik og behandling af endometriose. Stillingen er tænkt som en delestilling mellem klinik og forskning, som udgangspunkt med 20% af din arbejdstid til forskning. Vi forestiller os, at du i samarbejde med hele teamet initierer og koordinerer endometrioseforskningsprojekter. På sigt vil forskningsaktiviteten kunne udvides afhængigt af din erfaring og forskningsaktivitet. Størstedelen af din arbejdstid vil fortsat være som kliniker og vil bestå af både ambulatorium, kirurgi, stuegang og vagt. Vores endometrioseteam er et tværfagligt team der består af tre overlæger,to afdelingslæger og 5 sygeplejersker, der sammen varetager højt specialiserede funktioner inden for endometriose. Teamet har et ekstensivt samarbejde med både mave-tarmkirurger og urologer og vi foretager alle former for avanceret robot og laparoskopisk endometriosekirurgi.

Vi er i øvrigt en afdeling med højt til loftet og lige så høje ambitioner. Vores arbejdsmiljø er præget af stærk faglighed, en god omgangstone og godt humør. Du kan læse mere om afdelingen på vores hjemmeside:

https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/julianemarie/gynaekologisk-afdeling/Sider/default.aspx

Vi tilbyder

  • At du bliver del af et energisk og ambitiøst endometrioseteam
  • En god og eftertragtet arbejdsplads for alle medarbejdere med udgangspunkt i værdierne åbenhed, gensidig respekt, god omgangstone, hjælpsomhed og anerkendelse
Vi forventer til gengæld, at du

  • Har dansk speciallægeanerkendelse og er uddannet speciallæge i gynækologi og obstetrik
  • Har forskningserfaring, gerne erhvervet ph.d. grad
  • Møder udfordringer med godt humør og en konstruktiv tilgang
Ansættelsesvilkår
Fastansættelse, 37 timer om ugen til besættelse pr. 1. august 2021 eller efter aftale.

Det er vigtigt at du skriver i ansøgningen, om du søger stillingen som overlæge eller afdelingslæge.

Ansøgere til overlægestillingen bedes endvidere fremsende publikationsliste med angivelse af de 10 vigtigste publikationer. Publikationer vil blive rekvireret, såfremt bedømmelsesudvalget måtte ønske det. Bedømmelsen af overlægeansøgerens faglige kvalifikationer vil ske på grundlag af ansøgers oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de 7 kompetenceområder.

Ansøgningen vedlægges kopi af speciallægeautorisation samt curriculum vitae.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Du vil i din ansættelse referere fagligt til teamleder og overlæge Dorthe Hartwell samt til ledende overlæge Kasper Aaboe.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til enten overlæge Dorthe Hartwell på dorthe.hartwell@regionh.dk eller telefon 35458228 eller ledende overlæge Kasper Aaboe på kasper.aaboe@regionh.dk eller telefonnummer 35451320.

Ansøgningsprocedure
Ansøgningsfrist: 16.4.2021.
Samtaler: 28.4.2021.

Søg stillingen via linket.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.


Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret