Afdelingssygeplejerske søges til afdeling for Øjensygdomme, Rigshospitalet-Glostrup | JobDanmark
Region Hovedstaden

Afdelingssygeplejerske søges til afdeling for Øjensygdomme, Rigshospitalet-Glostrup

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Afdelingen for Øjensygdomme søger en erfaren leder til vores ambulatorie for nethindesygedomme pr. 1. juni 2021 eller efter aftale.

Ambulatoriet er beliggende på Glostrup Hospital og er en del af Rigshospitalets afdeling for Øjensygdomme. Organisatorisk er afdelingen placeret under HovedOrtoCentret med funktioner på fire geografier, hvoraf Glostrup har den største aktivitet. Afdeling for Øjensygdomme varetager højt specialiserede funktioner indenfor kirurgiske og medicinske øjensygdomme med mere end 140.000 ambulante besøg og ca. 20.000 operationer årligt. Vi er ca. 350 ansatte, repræsenterende en bred vifte af faggrupper.

Ambulatoriet for medicinske nethindesygdomme i Glostrup behandler ca. 250 patienter dagligt, som møder til akut og planlagt diagnostik, behandling og pleje. Derudover er ambulatoriet ansvarlig for en udefunktion på Nordsjællands Hospital og fagligt ansvarlig for en udefunktion på Bornholms Hospital.

Arbejdet er præget af mange korttidskontakter med intensive patientforløb, som varetages i tæt samarbejde med afdelingens læger. Personalet er veluddannet og arbejder meget selvstændigt. Deres arbejderopgaver spænder vidt fra forberedelse og undersøgelse af patienter til selvstændige delegerede opgaver indenfor injektionsbehandling, billedlæsning og patientkontrol.

Afdelingssygeplejersken har sammen med den afsnitsansvarlige overlæge ansvaret for den samlede funktion, og ledelsen varetages i fællesskab. Afdelingssygeplejersken har fagligt ansvar for sygeplejen i teamet og personale-ledelsesansvar for sygeplejersker, optikere og social- og sundhedsassistenter i Glostrup og Hillerød, i alt 36 medarbejdere. Vi arbejder på at oprette en funktion som vagtplanlægger, så al planlægning fremadrettet styres centralt.

Vi ønsker en afdelingssygeplejerske, som vil være med til at drive et travlt ambulatorium i udvikling. Antallet af patienter er stigende, og der er plads til at tænke nyt og være kreativ på, hvordan vi fremadrettet bedst muligt udnytter vores ressourcer. Vi har arbejdet meget med LEAN tankegangen og har et stort fokus på, at driftsopgaven løses så hensigtsmæssigt som muligt. Der er rig mulighed for at finde nye veje i organiseringen af plejen i samarbejde med et dedikeret personale. Det er derfor vigtigt, at du kan drive udviklingsprocesser og nå i mål.

Vi søger en afdelingssygeplejerske:

  • Med solid ledelseserfaring gerne suppleret med relevant lederuddannelse
  • En visionær og nyskabende leder med interesse for at udvikle vores patientforløb
  • Du skal have gode samarbejdsevner og være i stand til at håndtere en stor personalegruppe i en travl hverdag.
  • Erfaring indenfor specialet er ikke et krav, idet vi i denne stilling lægger vægt på dine ledelseskompetencer
Vi tilbyder:

  • Et fagligt og organisatorisk spændende og udfordrende miljø i stadig udvikling
  • En fagligt veluddannet personalegruppe med velbeskrevne uddannelsesprogrammer indenfor injektionsbehandling og screening.
  • En velfungerende tværfaglig ledergruppe på tværs af øjenafdelingen, som arbejder tæt sammen om at løse de fælles opgaver.


Du kan finde flere oplysninger om Øjenklinikken på www.rigshospitalet.dk/oejen.

Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken

Yderligere oplysninger kan fås hos afsnitsledende overlæge Helle Josefine Fuchs ; helle.josefine.fuchs@regionh.dk mobil 52193690 eller ledende oversygeplejerske Kirsten Engelhard Nielsen; kirsten.engelhard.nielsen.01@regionh.dk mobil 20291453Stillinger er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Vi er en røgfri arbejdsplads.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest torsdag d. 22. april kl. 8.00.

Samtaler vil finde sted i uge 17 på Rigshospitalet –Glostrup.Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret