Region Hovedstaden

6 ambitiøse og nysgerrige sygeplejersker søges til hjerte/lungekirurgisk intensiv, hvor vi har landsfunktion på lungetransplantationer, l...

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
På stue 18 ligger en 60-årig mand, der i går fik lavet en ny mitralklap. Han har efter operationen haft en blødningsproblematik, hvorfor han i nat er blevet reopereret. Nu er han så stabil, at han er klar til at blive vækket og ekstuberet.

På stue 3 ligger en 19-årig kvinde, der er blevet lungetransplanteret, da hendes cystisk fibrose ikke længere var mulig at behandle medicinsk. Hun er vågen og i gang med at træne gangfunktion sammen med fysioterapeuten.

På stue 17 ligger en 55-årig mand, der er positiv for COVID-19. Da det ikke har været muligt at opnå tilstrækkelig iltning ved hjælp af respirator, er han nu koblet til ECMO (Extra Corporal Membran Oxygenering).

Thoraxkirurgisk intensiv er en dynamisk og velfungerende afdeling med engagerede og kompetente kollegaer. Her har vi et meget tæt samarbejde med læger og perfusionister, hvilket vi værdsætter højt. Du vil opleve, at du aldrig er alene. Der er altid en kollega, du kan spørge til råds eller få hjælp af.

Du vil blive del af en afdeling, som har en stor diversitet i personalegruppen. Dette er med til at skabe et trygt arbejdsmiljø og god kultur, hvor der er plads til alle uanset køn, alder, erfaring og kompetencer. Vi vægter den gode dialog, og at vi taler respektfuldt og ordentligt til og om hinanden. Vi er 75 sygeplejersker og 3 social og sundhedsassistenter.

Specialet rummer et meget bredt repertoire af intensive behandlingsteknikker, herunder avanceret respiratorterapi, dialyse, kompleks farmakologisk kredsløbsstøtte og mange typer af mekanisk cirkulationsstøtte. Foruden den instrumentelle højteknologiske pleje og behandling indebærer arbejdet i høj grad en helhedsorienteret sygepleje, med fokus på den grundlæggende basale sygepleje.

Vores hverdag er ofte omskiftelig, hvor en patient den ene dag kan ligge i bugleje og næste dag være klar til mobilisering. Hver dag lærer vi noget nyt, og det sætter vi stor pris på.

Vi holder os løbende opdateret på udviklingen indenfor specialet for at optimere sygepleje og behandling til vores patienter. Desuden er arbejdet med de pårørende, der naturligt er berørte af patientens svære sygdom, en særlig udfordring, som er fagligt stimulerende, udfordrende og en vigtig del af det daglige arbejde med kritisk syge patienter.

Afdelingen arbejder med udvikling af forskellige nye behandlingsmuligheder, hvilket er spændende og givende at være en del af. Blandt andet har vi været med til at indoperere, pleje og behandle det første mekaniske hjerte i Danmark.

Vi søger dig der:

 • Er dedikeret og i samarbejde med dine kommende kollegaer ønsker at dygtiggøre dig og videreudvikle sygeplejen i afdelingen.
 • Evner at være omhyggelig og systematisk tænkende.
 • Tager ansvar for egen læring og udvikling.
 • Har et ønske om at tage intensivspecialuddannelsen.
 • Medvirker til det gode arbejdsmiljø, og tager medansvar for dig og dine kollegaers trivsel.
Vi tilbyder følgende:

 • Et individuelt introduktions- og oplæringsprogram med 2-3 kontaktsygeplejersker. Forløbet strækker sig over 8-12 uger.
 • 6 dages specialespecifik undervisning i bl.a. hjertemedicin og thoraxkirurgi.
 • Et solidt tværfagligt samarbejde mellem sygeplejersker, perfusionister og læger hele døgnet.
 • Fokus på løbende kompetenceudvikling ved bl.a. simulationstræning og månedlige faglige fokusområder, som koordineres af vores to kliniske sygeplejespecialister. De er desuden meget synlige i praksis ved patienten, hvor der ofte er mulighed for sparring og refleksion.
 • Et godt arbejdsmiljø med fokus på hinandens trivsel, med aktive og engagerede TR’er og AMIR’er.
 • En nærværende og opsøgende daglig ledelse bestående af to afdelingssygeplejersker.
 • Walk-and-talk hvert halve år 1:1 med afdelingssygeplejerske og MUS prioriteres.
 • Mulighed for supervision med psykolog hver 4. uge.
 • Intensiv specialuddannelse.
 • ECMO-certificering.
 • Stor indflydelse på egen vagtplan med mulighed for ønsker. Som udgangspunkt er stillingen i blandede vagter. Vagtmængden er 8-9 aften-/nattevagter på en 4 ugers periode, samt weekend ca. hver 3. weekend i hhv. 8 eller 12-timers vagter. Der er desuden mulighed for en deltidsansættelse efter endt oplæring.
Er du interesseret i at høre mere om vores afdeling, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Susan Engelsen på tlf. 3545 6388 eller afdelingssygeplejerske Else Dueled på tlf. 3545 8668 og høre mere. Du er også meget velkommen til at komme på et uformelt besøg og være én dag i plejen sammen med en sygeplejerske.

Se desuden https://www.rigshospitalet.dk/job-og-uddannelse/hospitalet-som-arbejdsplads/sygeplejerske-paa-rigshospitalet/Sider/default.aspx?rhKeywords=sygeplejerske

Se videoen om Hjerte/lungekirurgisk intensiv og læs historien om intensiv i Hjertecentret på Rigshospitalets hjemmeside og artiklen i Sygeplejersken.

https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/hjerte/thoraxanaestesiologisk-klinik/job-og-uddannelse/Documents/Historien_om_intensiv_i_Hjertecentret.pdf

https://dsr.dk/sygeplejersken/arkiv/sy-nr-2020-11/en-sidste-chance

Du kan få et lille indblik i vores hverdag via vores instagram profil som er: rhthoraxintensiv.

Ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd.

Ansøgningsfrist senest tirsdag d. 9. februar 2021 kl. 12. Vi holder ansættelsessamtaler løbende.Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  2100 København Ø

 • Oprettet:

  2021-01-14

 • Ansøgningsfrist:

  2021-02-09
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret