Region Hovedstaden

Afdelingslæge til Afdeling for Hjerne- og Nerveundersøgelser, Rigshospitalet.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Drømmer du om at arbejde med klinisk neurofysiologi eller søvnsygdomme? Her er en spændende mulighed. Vi søger en speciallæge i neurologi eller klinisk neurofysiologi med tiltrædelse 1. februar eller efter aftale.

For en neurologisk speciallæge uden gennemført fagområdeuddannelse i klinisk neurofysiologi vil det være en betingelse for ansættelsen, at der indgås aftale om at gennemføre denne uddannelse.

Afdeling for Hjerne- og Nerveundersøgelser (tidl. Neurofysiologisk Klinik) er landets største neurofysiologiske afdeling.

Lægestaben består af ledende overlæge, 3 professorer og 9 overlæger, 7 afdelingslæger og læger under uddannelse. I alt har afdelingen ca. 125 ansatte.

Afdelingen er organiseret i 3 fagsøjler:

 • Fagsøjle for EMG, EP og intraoperativ monitorering
 • Fagsøjle for EEG inkl. langtidsmonitorering
 • Fagsøjle for søvnsygdomme (Dansk Center for Søvnsygdomme)
Der findes en faglig ansvarlig overlæge for hver af søjlerne.

Vi har to hovedmatrikler, Blegdamsvej og Glostup samt udefunktioner på flere sygehuse i regionen. På Bispebjerg Hospital findes afsnit til undersøgelse og behandling af dystoni og EEG-undersøgelser. På Nordsjællands Hospital i Hillerød findes afsnit til EEG-undersøgelser. Arbejde på begge hovedmatrikler kan forventes.

Vi har et stærkt forskningsmiljø med både klinisk og ekspe­rimentel forskning, som det forventes man deltager i. Som universitetsafdeling deltager vi i præ- og postgraduat uddannelse af flere forskellige faggrupper, hvilket man ligeledes forventes at deltage i, ligesom udviklings- og kvalitetsarbejde.

Ansættelse sker i henhold til principperne om lokal løndannelse og gældende overenskomst.

Der er udvidet arbejdstid inden for EEG-området afhængigt af kompetencer med arbejde til kl. 19 på hverdage og til kl. 18 i weekends.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til Ledende overlæge, Steffen Birk, Neurofysiologisk Klinik, mobil tlf. 31476073.

Ansøgningsfrist: 22. januar 2021.

Samtaler forventes afholdt i uge 4.

Ansøgning sendes via link.Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  2600 Glostrup

 • Oprettet:

  2021-01-12

 • Ansøgningsfrist:

  2021-02-01
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret