Region Hovedstaden

AC-generalister til Forhandling og Vilkår i Center for HR og Uddannelse

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Har du lyst til at være med til at strukturere og understøtte professionelle og effektive HR-processer? Vi glæder os til at møde dig!

I Forhandling og Vilkår arbejder vi for at sikre regionens compliance og udvikling af HR relaterede vilkår. Vi understøtter regionens HR-administration og MED-udvalg, så vi nu og fremadrettet er rustet til at løse opgaver med høj kvalitet, trivsel og effektiv drift til gavn for patienter og borgere. Samtidig understøtter vi COVID testcentrene og vaccineorganisationen i Region Hovedstaden med rekruttering og øvrig HR-administration.

Gennem samarbejde, fælles løsninger, helhedssyn og høj faglighed bidrager vi til, at arbejdspladserne kan have fokus på deres kerneopgaver.

Region Hovedstaden er landets største sundhedsvæsen med 45.000 medarbejdere, hvoraf ca. 70 pct. er sundhedspersonale fordelt på 6 hospitaler.

I Center for HR og Uddannelse dyrker vi nysgerrighed og læring. Her får du mulighed for at udvikle dig i en retning, der gør dig til medskaber af fremtidens sundhedsvæsen. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor vi forventer – og giver plads til – at du selv tager ansvar og initiativ.

Om stillingerne

Du bliver en del af et fællesskab med 30 dygtige og engagerede kolleger i enheden Forhandling og Vilkår. Enheden består af sektionerne HR Jura og Centerfælles & MED (fra 1. marts med Akutberedskabets HR og Arbejdsmiljø som en 3. sektion).

Begge stillinger er kendetegnet ved en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen, men også ved et stærkt samarbejde med enhedens ledelse og de dygtige kollegaer.

Den ene stilling er forankret i sektionen Centerfælles og MED og med reference til sektionschefen. Den anden er forankret i sektionen HR Jura og med reference til enhedschefen.

Din primære opgave vil være at strukturere, skabe overblik og understøtte enhedens ledelse, HR-konsulenter og personalejurister i den daglige drift.

Dine opgaver vil være mangeartede og bestå af projekt- og processtyring samt administrative støtteopgaver. Din rolle vil typisk være tovholder på møder, projekter og forhandlingsprocesser, hvor du bidrager til at sikre opstart, fremdrift og resultater. Du vil have en koordinerede rolle der sikrer effektivt samarbejde og relevant information til enhedens interessenter.

Du vil være med til at understøtte faglige udfordringer i en stor og kompleks organisation i konstant udvikling. Vi lægger stor vægt på, at vores interessenter bliver inddraget, og at vores rådgivning altid tager udgangspunkt i hospitalernes og virksomhedernes behov.

Om dig
Du er generalist med stærke skriftlige og mundtlige kommunikative evner og har erfaring med at koordinere og strukturere administrative opgaver i en politisk styret organisation. Din baggrund er formentlig en akademisk uddannelse eller anden relevant uddannelse.

Du er proaktiv, serviceminded og systematisk, og har sans for detaljen. Du er god til at skabe overblik og medvirker til at optimere forretningsgange og processer.

Du trives med at arbejde selvstændigt som en del af en stor offentlig virksomhed, hvor mange og skiftende dagsordener gør sig gældende, og hvor de politiske vilkår spiller en særlig rolle.

Du skal derudover kunne bidrage til enhedens interne udvikling med inspiration og engagement.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med datadrevet HR, da vi i den kommende tid har særlig fokus på arbejdet med og omkring HR-data i tæt klyngesamarbejde med enheden for Datadrevet HR og Rapportering.

Det får du med sikkerhed fra os

Du bliver en del af en arbejdsplads, der er præget af ambitioner og engagement, og som samtidig prioriterer at skabe faglig og personlig udvikling.

Du vil derudover få:

 • Et udfordrende og spændende job med varierende opgaver og en bred kontaktflade i hele regionen.
 • Tværfagligt samarbejde og en stejl læringskurve i spændende opgaver.
 • Et meningsfuldt arbejde med fokus på at skabe værdi for borgerne.
 • Godt kollegaskab hvor der er højt til loftet.
Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte enhedschef Anna Parrella på tlf. 2059 3615 eller anna.parrella@regionh.dk.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende AC-overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Efter kvalifikationer vil der være mulighed for at blive ansat på special- eller chefkonsulentniveau.

Du vil blive ansat i en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Tjenestested er Gentofte Hospital, Kildesgårdsvej 28, 2900 Hellerup.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis senest søndag den 24. januar.

Vi forventer at holde de 1. samtaler tirsdag den 26. januar – og 2. samtaler onsdag den 27. januar. Hvis du kommer til 2. samtale, vil du i forbindelse med samtalen blive præsenteret for en case.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  3400 Hillerød

 • Oprettet:

  2021-01-11

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-24
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret