Region Hovedstaden

(Udløbet) Afdelingssygeplejerske søges til Afdelingen for Øjensygdommes senge- og akutafsnit Ø34 på Rigshospitalet - Glostrup

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Afdelingen for Øjensygdommes senge- og akutafsnit på Rigshospitalet - Glostrup søger pr. 1. februar 2020 eller efter aftale en afdelingssygeplejerske på fuld tid.

Akutafsnittet 34 er en del af Rigshospitalets Afdeling for Øjensygsomme. Organisatorisk er klinikken placeret under HovedOrtoCentret med funktioner på fire geografier, hvoraf Glostrup har den største aktivitet. Afdelingen for Øjensygdomme varetager højt specialiserede funktioner indenfor kirurgiske og medicinske øjensygdomme med mere end 140.000 ambulante besøg og ca. 20.000 operationer årligt. Vi er ca. 350 ansatte, repræsenterende en bred vifte af faggrupper. Afsnittet er beliggende på Glostrup matriklen.

Ø34 er et afsnit bestående af tre enheder; Akut øjenskadevagt, kirurgisk nethinde ambulatorium samt et sengeafsnit med plads til 6 indlagte patienter samt tre hvilestole til patienter, der har været i lokal anæstesi. Personalet er meget dedikeret, og har en bred erfaring indenfor specialet. De arbejder meget selvstændigt og varetager de forskellige patientforløb på tværs af enhederne, hvilket kræver en høj faglighed og fokus på flow og smidige patientforløb.

Den akutte øjenskadevagt samarbejder med Region Hovedstadens skadestuer, 1813 samt de praktiserende øjenlæger. Vagten er en travl men alsidig funktion, hvor sygeplejersken varetager triagering af patienterne ved ankomst. Teamsamarbejdet imellem faggrupperne er afgørende for at løse de mange patientforløb og sygeplejerskernes rolle er vigtig. Vores akutte øjenskadevagt varetager behandlingen af mere end 9000 patienter årligt, svarende til 25 patienter om dagen.

Kirurgisk nethinde ambulatorium er integreret med ambulatoriet for nethindekirurgi og vi har omkring 25 patientkontakter dagligt.

Sengeafsnittet behandler patienter med planlagte og akutte øjenlidelser, herunder komplicerede forløb for patienter med traumer. Patientkategorien spænder vidt og i alle aldersgrupper.

Afdelingssygeplejersken har sammen med den afsnitsledende overlæge ansvaret for den samlede funktion og ledelsen varetages i fællesskab. Afdelingssygeplejersken har personaleledelsesansvar for sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter og fagligt ansvar for sygeplejen på afsnittet som i alt tæller 16 medarbejdere.

Afsnittet står overfor en fysisk omorganisering som vi forventer vil blive igangsat i foråret 2021.

Vi forventer at du har interesse i og vil deltager i den kliniske pleje i dag tiden, da det er vores opfattelse at ledelse, bedrives tæt på patienten og i samspillet med medarbejderne, det kliniske arbejde vil dog være i et begrænset omfang.

Vi søger en afdelingssygeplejerske med:

 • erfaring som leder evt. suppleret med relevant lederuddannelse
 • gode samarbejdsevner og stærke kommunikative evner
 • er visionær og nyskabende og har interesse for at udvikle kvaliteten af sygeplejen såvel som vores patientforløb
 • erfaring indenfor specialet vil være en fordel men ikke et krav, idet vi i denne stilling lægger vægt på dine ledelseskompetencer.
 • er empatisk og tænker holistisk med hjertet på det rette sted
Vi tilbyder

 • et spændende fagligt og udfordrende miljø i stadig udvikling
 • engagerede medarbejdere og gode kollegaer
 • arbejdsopgaver med en høj grad af selvstændighed.
 • ledelsesparring og udvikling
Du kan finde flere oplysninger om Øjenklinikken på www.rigshospitalet.dk/oejen

Vedhæftet stillingsbeskrivelse: https://recruiter.hr-manager.net/Export/Attachments/ViewFileManagerDocument.aspx?id=a2177cc9-060f-4168-a770-94af91aa2773&cid=342

Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken

Vi er en røgfri arbejdsplads.

Yderligere oplysninger kan fås hos afsnitsledende overlæge Ulrik Correll Christensen; ulrik.correll.christensen@regionh.dk mobil, 40261670 eller ledende oversygeplejerske Kirsten Engelhard Nielsen; kirsten.engelhard.nielsen.01@regionh.dk mobil 20291453

Stillinger er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest fredag d. 22. januar 2021 kl. 8.00.

Samtaler forventes finde sted mandag i uge 4 på Rigshospitalet –Glostrup.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  2600 Glostrup

 • Oprettet:

  2021-01-08

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-22
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret