Norddjurs kommune

Afløsere søges til plejecenter Møllehjemmet i Auning og Farsøhthus i Allingåbro

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Har du mulighed for at bruge tid og / eller din sommerferie i vores dejlige teams, så kig her.

Plejecenteret Farsøhthus/Møllehjemmet er en organisation, der vægter omsorg, faglighed og arbejdsmiljø, og vi arbejder aktivt med det hver dag. Har du lyst til at være en del af et plejecenter med forskellige matrikler, hvor ikke to dage er ens, så er det lige dig, vi mangler.

•    Vi ønsker både unge og ældre nye kollegaer
•    Vi ønsker dig, som er i gang med studie og vil have erhvervserfaring
•    Vi ønsker dig, der har været på arbejdsmarkedet i mange år
•    Vi ønsker dig, der søger ny viden og nye udfordringer


Har du erfaring eller uddannelse indenfor omsorgsarbejde eller pleje, er det en fordel, men vigtigst er det, at du er stabil, ansvarlig og har lyst til at være en del af vores spændende hverdag om og med mennesker.

Du vil blive tilknyttet begge matrikler, men der kan laves aftaler om en enkelt matrikel, hvis der er hensyn, der skal tages i forhold til transport eller lignende.

Der vil selvfølgelig være en god introduktionsperiode tilpasset dine behov.
Timetal efter aftale.

Samtaler afholdes løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Heidi Hass Madsen tlf. 51 81 63 65 eller TR og planlægger: Eva Bak tlf. 21 59 55 27.

Vi glæder os til at møde dig.


Vores Norddjurs
I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.


De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden.

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her: https://www.norddjurs.dk/norddjurs/organisation-og-ledelse/organisations-og-ledelseskodeks
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret