Norddjurs kommune

Afløser til plejecenter Digterparken

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Plejecenter Digterparken søger afløsere - faglært eller ufaglært.

Skal du være én af dem, har du mulighed for at få job pr. 1. juni 2021 og frem til 31. august 2021 eller efter aftale

I vores plejecenter er der 70 plejeboliger, der er opdelt i teams. Derudover er der en Korttidsafdeling, der modtager borgere døgnet rundt fra sygehuset eller eget hjem.

Vi prioriterer at møde beboerne med respekt og sætter en dyd i at vores arbejde støtter hver enkelt til størst mulig selvstændighed og livskvalitet.

Din ansættelse vil være i plejeboligerne og du vil i videst muligt omfang blive tilknyttet det samme team under hele ansættelsen. I teamet vil du i starten følges med én af vores dygtige medarbejdere, ligesom du vil blive grundigt introduceret til dine arbejdsopgaver.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lisbeth Steffensen: 89 59 28 83

Ansættelse pr. 1. juni 2021
Ansøgningsfrist: 14. maj 2021
Timetal: efter aftale
Samtaler vil finde sted løbende.


Vores Norddjurs
I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.


De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden.

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her: https://www.norddjurs.dk/norddjurs/organisation-og-ledelse/organisations-og-ledelseskodeks
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret