Holstebro kommune

Børnehaveklasseleder til Sønderlandsskolen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Sønderlandsskolen ved Holstebro kommunes skolevæsen søger en børnehaveklasseleder i en fast stilling til besættelse 1. august 2021.

Vi søger en børnehaveklasseleder, der brænder for arbejdet med eleverne, både fagligt og socialt, og som møder børnene anerkendende og kan skabe den gode relation til barnet. Vi søger en person, som vægter forældresamarbejde højt og dermed også den vigtige information og kommunikation, der naturligt er mellem skole og hjem. Vi søger en kollega, som med sit gode humør kan indgå i et tæt samarbejde og bidrage med stor faglig viden.

Om os
Sønderlandsskolen har cirka 680 elever og ligger i den sydlige ende af Holstebro.

Skolen har, med sin musik-, kunst- og kulturprofil, et tæt samarbejde med kulturinstitutionerne i Holstebro by. Vi har cirka 70 medarbejdere, der vægter faglighed og det kollegiale samarbejde højt.

Skolen er organiseret i fem afdelinger: SFO, indskoling, mellemtrin, overbygning samt sprogklasser. Sønderlandsskolen er i skoleåret 17/18 flyttet ind på en helt nybygget skole. Arbejdet i de fire undervisningsafdelinger foregår i medstyrende teams.

Skolen har, med sin centrale placering, rig mulighed for at gøre brug af de faciliteter og tilbud, som byen og den omgivende natur tilbyder. Vores værdier i hverdagen er: glæde, viden, udsyn og respekt. Vi er en LP-skole, og vi har et tæt lærer-/pædagogsamarbejde i indskolingen.

Yderligere informationer
Se mere om os på skolens hjemmeside.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås på kommunens hjemmeside eller ved henvendelse til afdelingsleder i indskolingen Maibrit Martinussen på telefon 96 11 59 26 eller 51 66 05 95 eller skoleleder Rasmus Sørensen på telefon 96 11 59 21 eller 20 60 27 59.

Ansøgningsfrist
17. maj kl. 12.00.

Søg stillingen elektronisk via Holstebro Kommunes hjemmeside.

Du vil blive kontaktet i starten af uge 20, såfremt vi ønsker at se dig til samtale 20. maj.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret