Herning kommune

Afløsere/ferieafløsere til Lind plejecenter

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vi mangler dig som afløser på Lind Plejecenter. Vi prioriterer at du er faglært inden for plejeområdet, men vi vil også gerne modtage ansøgninger fra ufaglærte, der har interesse i et fremtidigt arbejde inden for plejeområdet. Der er tale om vekslende dag-, aften-, nat- og weekendvagter.

Vi har en ledig stilling som afløser på 30 timer i cirka fem måneder med ansættelse snarest muligt. Derudover er der primært tale om afløsning i ferien. Der kan også blive tale om ansættelse som timelønnet tilkaldevikar.

Lind Plejecenter er et forholdsvis nyt plejecenter med alle moderne hjælpemidler. Vi har 64 plejeboliger fordelt på fire afdelinger.
Værdigrundlaget retter sig efter ”Leve/bo- miljø”-tankegangen, hvor udgangspunktet er den enkelte beboer, som vi skal inspirere og hjælpe til at tage ansvar for det gode liv.

De afløsere, vi søger, skal have et stort hjerte for beboerne og evne at værne om beboernes livssituation, hvor gensidig tillid er et af de bærende ord.
Du skal have evner og lyst til - i gensidig respekt - at give en god og kærlig pleje til beboerne. Du skal være lyttende og have et positiv menneskesyn. Vi lægger stor vægt på, at du er ansvarsbevidst både med hensyn til plejen af beboerne og med hensyn til dit fremmøde på arbejdspladsen.

Som arbejdsplads kan vi tilbyde et spændende sted, hvor vi lægger vores energi i at skabe de bedste rammer for beboerne og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne.

Du vil som afløser blive knyttet til en afdeling, hvor du får en fast leder, der i samarbejde med dine kollegaer vil gøre alt for at du får en god introduktion til arbejdet og at du kommer til at befinde dig godt i fællesskabet.

Du bliver budt velkommen i et lærerigt og varmt miljø.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere?
Spørgsmål kan rettes til centerleder Gundi Halfmann på telefon 96 28 87 20 eller mail lidgh@herning.dk.
Du kan også hente oplysninger om Lind plejecenter på Herning Kommunes hjemmeside.

Ansøgningsfrist
31. maj 2021 kl. 12:00.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Du skal aflevere en nyudskrevet straffeattest.
Ansættelse og samtaler vil ske løbende.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret