Herning kommune

Afdelingsleder til Toftebo

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Har du lyst til og mod på at kombinere det at lede og have et overordnet overblik med at være en del af praksis, så har vi stillingen til dig. Som afdelingsleder på Toftebo Centeret har du den daglige ledelse af medarbejdere i afdelingen og skal have et indgående kendskab til beboere og deres pårørende.

Toftebo- Centret er beliggende i Hammerum ved Herning, bestående af 55 plejeboliger fordelt på tre bo- enheder, hvoraf de fem lejligheder er midlertidige pladser og tre er ægtepar lejligheder. Den ene bo- enhed er et særligt tilbud til 10 borgere, som er visiteret til skærmet plejebolig. Derudover er der tilknyttet 10 ældreboliger, der ligger i tæt tilknytning til Toftebo-Centret, og personalet på Toftebo varetager alle plejeopgaver som beboerne der, er visiteret til. I alt har vi 65 lejligheder. Vi er omkring 70 medarbejdere bestående af assistenter, hjælpere, sygeplejersker og pædagoger. Tilbuddet er organiseret under Sundhed og Ældre i Herning Kommune.

Vi søger en afdelingsleder til vores afdeling med fire aflastningslejligheder.

Som afdelingsleder skal du i et tæt samarbejde med den øvrige ledelse være med til at sikre, at Toftebo er et godt sted at komme, bo og være, fordi vi møder beboerne med faglighed, værdighed og engagement.

For at du kan have fingeren på pulsen, med hvad der sker i medarbejdergruppen og med beboere, skal du indgå i de plejeopgaver, der er komplekse og kræver tæt faglig vurdering. Det betyder, at du skal evne at kombinere ledelse med at have det overordnede overblik i praksis.

Du skal søge stillingen, hvis du brænder for ledelse, er ambitiøs og elsker kompleksitet, og fordi du tør bruge dig selv i det daglige arbejde med medarbejdere og beboere.

Som person har du
  • Evne til at lede og motivere medarbejdere og lyst til at afholde for eksempel MUS-samtaler og ansættelsessamtaler
  • Kendskab til vagtplanplanlægning og brugen af Silkeborg Data
  • Evne til at skabe en hensigtsmæssig planlægning og fordeling af ressourcer over dage, uger og måneder
  • Evne til at skabe trygge, effektive og sammenhængende pleje- og behandlingsforløb
  • Ser muligheder for at skabe en meningsfyldt hverdag med aktiviteter og hvor beboere inddrages i hverdagslivet

Du vil få
  • Et spændende job hvor vi respekterer hinandens forskelligheder
  • Plads i et team hvor respekt og tillid skal præge samarbejdet
  • 37 timer ugentlig i dagvagter efter lederoverenskomst
  • Mulighed for at deltage i efteruddannelse

Du kan få yderlige oplysninger på Herning kommunes hjemmeside eller ved at kontakte konstitueret centerleder Louise Meedom på telefon 22 20 84 22 eller på mail tofl5@herning.dk.

Ansøgningsfrist
Tirsdag den 20. april kl. 8.00.
Ansøgning, sammen med uddannelsesbevis og øvrige relevante dokumenter, skal sendes til os via linket i annoncen

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret