Administrativ medarbejder til Staben for Sundhed og Ældre | JobDanmark
Herning kommune

Administrativ medarbejder til Staben for Sundhed og Ældre

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Brænder du for sundheds- og ældreområdet? Kan du have mange bolde i luften ad gangen? Trives du i et tæt samarbejde med borgere og pårørende? Kan du holde styr på opgaver, arbejdsgange og kan du se løsningsmuligheder?

Vores gode kollega har søgt nye udfordringer, og derfor søger vi en ny kollega, der kan fortsætte indsatsen indenfor en række administrative opgaver i Sundhed og Ældre.

Som administrativ medarbejder bliver du tilknyttet vores administrative team, og du kommer til at arbejde med opgaver i tæt kontakt med borgere og samarbejdspartnere.

Din profil
Du har en administrativ uddannelse og gerne efteruddannelse indenfor kommunikation eller lignende.

Du har kendskab til kommunale velfærdsområder og har erfaring med sagshåndtering i større IT-systemer.

Du har kendskab til løn og personaleforhold og erfaring med ansættelse og afskedigelse.

Du synes det er spændende at arbejde i en politisk styret organisation og kan lide at arbejde selvstændigt. Du synes godt om en tæt borgerkontakt. Du sikrer dynamik i de opgaver, du er ansvarlig for, og du har et klart fokus på helheder på tværs af organisationen. Du spiller andre gode for at opnå de bedste, fælles løsninger.

Du
 • har gode samarbejdsevner og forstår at indgå i et åbent, lyttende og respektfuldt samarbejde
 • er imødekommende i dialogen med borgere og pårørende
 • evner at se helheder og muligheder
 • har kompetencer indenfor administration
 • kan selvstændigt prioritere og tilrettelægge din arbejdsdag
 • har gode kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt

Dine ansvarsområder bliver blandt andre
 • Daglig administrering af ledsagerordninger til voksne med funktionsnedsættelse
 • Daglig sagsbehandling og administrering af forskellige kørselsordninger
 • Daglig sagsbehandling og administrering af andre bevillingsområder
 • Sortering og fordeling af fysisk og digital post
 • Administrative opgaver ved samarbejde med private leverandører
 • Håndtering og besvarelse af ansøgninger om aktindsigt
 • Personlig og telefonisk betjening af borgere og medarbejdere
 • Udarbejdelse af dagsordener og referater
 • Ad hoc administrative opgaver

Hvem er vi
Staben for Sundhed og Ældre beskæftiger 15 konsulenter og 7 administrative medarbejdere med forskellige ansvarsområder. Staben løser opgaver indenfor sundhedsfremme og forebyggelse, økonomiske analyser, budget og regnskab, projektstyring, IT systemadministration, elev koordinering, boligadministration og andre administrative opgaver. Alle medarbejdere i afdelingen har selvstændige ansvarsområder med fokus på at understøtte opgaveløsningen på sundheds- og ældreområdet, at være på forkant og at levere en høj kvalitet i opgaveløsningen.

Hvorfor vælge os som din næste arbejdsplads?
Hos os er der højt til loftet og frihed til selvstændigt at tilrettelægge opgaveløsningen. Opgaverne er varierende og udfordrende. Vi har et højt ambitionsniveau og der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi har et godt sammenhold og lægger vægt på godt kollegaskab.

Sundhed og Ældre i Herning Kommune
Sundhed og Ældre består af fem funktionsområder, der dækker visitation, sygepleje, hjemmepleje, plejecentre og genoptræning/hjælpemidler. Sundhed og Ældre har en fælles stab som arbejder på tværs af alle funktionsområder.

I Herning Kommune arbejder vi ud fra værdierne udfoldelsesfrihed, økonomisk sans, professionalisme og god dømmekraft. På Sundhed og Ældreområdet arbejder vi med borgeren i centrum. Vi inddrager pårørende og har fokus på demensvenlighed. Vi finder holdbare og fleksible løsninger i samarbejde med borger og pårørende.

Hvis stillingen er noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Stillingen er en fuldtidsstilling og forventes tiltrådt den 1. juni 2021 eller efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst mellem KL og forhandlingsberettiget organisation.

Ansøgningsfrist
Den 18. april 2021 og ansættelsessamtaler afholdes fredag den 23. april 2021.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Staben for Sundhed og Ældre, Ellen Grimstrup, telefon 96 28 40 70.

Du kan læse mere på Herning Kommunes hjemmeside.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret