Vejle Kommune

Afdelingsleder til børnehaven ved Landsbyordningen Engum - Genopslag

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Kære kommende leder i vores daginstitution
 Om jobbet
Tillad os, at præsentere os selv;
Vi er 14 dygtige pædagoger og pædagogmedhjælpere, som leder efter den helt rigtige person til at lede vores daginstitution.
Vi er en glad flok, som hver dag samarbejder om at give vores 45 børnehavebørn og vores 21 vuggestuebørn den allerbedste dagligdag.
Vi er ambitiøse på børnenes vegne, så vi tilrettelægger dagen, at den indeholder leg og læring i veldoserede mængder. Vi krydre dagen med godt humør og skøre påfund. I det hele taget er helt tossede med at være sammen med alle de skønne børn i vores daginstitution.

Vi søger en leder, som er uddannet pædagog og har erfaring fra daginstitutioner. Jobbet er en fuldtidsstilling, og du skal ville både ledelsesopgaven og opgaven tæt på børnene. Sammen med os skal du fortsætte det arbejde, vi er i gang med i forhold til at sætte retning for det pædagogiske arbejde. Herunder implementeringen af den nye, styrkede læreplan og inspirerende lege og læringsmiljøer.
Først og fremmest skal du have et hjerte for mennesker – børnene selvfølgelig, men også os voksne. Det er absolut en fordel med erfaring med ledelsesarbejde.

Vores daginstitution er noget helt særligt, for den er en del af den skønneste Landsbyordning. Vi bor dør om dør med Engum Skole og har simpelthen adgang til alt det, skolen også har adgang til; store udendørs arealer, vores egen bus, faglokaler, gymnastiksal og bibliotek Vi har også en del traditioner for fællesskaber i Landsbyordningen og blander gerne store og små børn, når det giver mening – og det gør det jævnligt.

Hvis du bliver leder for os, bliver du også en del af Landsbyordningens ledelsesteam. Det består af en ledende pædagog, Jette, og en leder af Landsbyordningen, Lone. Det er den sidste, du kommer til at referere til i dagligdagen, men den første du bliver nærmeste makker med i det daglige arbejde. I ledelsesteamet udfører de deres arbejde med fokus på dialog, tillid, inddragelse og anerkendelse. Du sidder også med Fællesbestyrelsen se for hele Landsbyordningen.

Vores børns forældre er et kapitel for sig selv. De bakker op om Landsbyordningen og er loyale og ordentlige. Vi har stor søgning til vores daginstitution og det skyldes ikke mindst, at forældrene lader det gode ord om vores arbejde gå videre fra mund til mund.

Sammen med forældrene og resten af Landsbyordningen arbejder vi løbende med at vores fire værdiord bliver bragt i spil. Hvis du kan se dig selv i disse fire ord; fællesskab, trivsel, høj faglighed og ordentlighed, så kan du se dig selv i stillingen.

Vi håber, at du er blevet nysgerrig på stillingen. Vi har vi aftalt med Jette og Lone, at du gerne må ringe til dem og aftale et besøg hos os, inden du søger stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsner fra alle os i Engum daginstitution
 Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold følger overenskomsten med BUPL og regler om lokal løndannelse.
 Link til egen hjemmeside
Du kan læse mere om os på vores daginstitutions hjemmeside engum.vejle.dk  og om Landsbyordningen på engum-skole.aula.dk 
 Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning senest 29. januar 2021. Vi holder 1.ansættelsessamtale 3. februar 2021 fra kl. 16.00 og 2. ansættelsessamtale 11. februar 2021 fra kl. 15.00.
Vi benytter personprofilanalyse og eventuelt cases i forbindelse med ansættelsen.
 Kontakt
Vi forventer, at ansøgere, som overvejer at søge stillingen, kommer på besøg eller kontakter os pr. telefon
 Følgende kan Kontaktes
Ledende pædagog Jette Lehmann på tlf. 23 65 73 14 eller eder af Landsbyordningen Lone Villemoes på tlf. 24 98 97 29.
 Børne- og straffeattest
Vi indhenter børneattest og offentlig straffeattest.
Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5451b3a4)
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  Engumvej 79, 7120 Vejle Øst

 • Oprettet:

  2021-01-12

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-29
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret