Horsens kommune

(Udløbet) Brædstrup Skole søger 2 inkluderende og ambitiøse lærere til vores indskoling

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens skole i Brædstrup? Så har vi en ledig stilling til dig.

Vi ønsker at styrke vores i forvejen stærke fællesskab med 2 indskolingslærere med solide faglige og pædagogiske kvalifikationer. Vi søger derfor 2 engagerede lærere med ambitioner på elevernes vegne, og med talent for at møde eleverne i øjenhøjde.

I det kommende skoleår vil der på Brædstrup Skole være et særligt fokus på arbejdet med STEAM, at øge elevernes trivsel gennem skolestyrken og styrkelse af skole-hjem-samarbejdet.

Til stilling 1, søger vi en uddannet lærer til dansk i 1. klasse, dansk som andetsprog i indskolingen og idræt. Der ud over ville engelsk, idræt og musik have stor interesse.

Til stilling 2 søger vi en uddannet lærer til matematik og natur/teknologi i indskolingen. Her ville engelsk, idræt og musik også have interesse.

Vi lægger vægt på, at du:
  • har en anerkendende og inkluderende tilgang til arbejdet med børn
  • arbejder målrettet med at skabe rammer for den enkelte elevs progression i læring og trivsel
  • er en tydelig lærer med gode kompetencer i klasserumsledelse
  • har gode relationskompetencer og didaktisk overblik
  • ønsker at udvikle dig selv og din undervisning i sparring med kollegerne
  • brænder for dine fag og for at skabe gode relationer til elever, forældre og kolleger
Brædstrup Skole er en almen dannende folkeskole med 530 elever fordelt over 0.-9. klassetrin. Alle elever er velkomne på Brædstrup Skole, og vi arbejder engageret, professionelt og ambitiøst for at give alle elever det bedste skoleforløb, så de udvikler sig mest muligt både fagligt, personligt og socialt. På Brædstrup Skole bliver du desuden en del af en engageret medarbejderstab, som er åben for dine input og nye ideer, og hvor faglighed og humor går hånd i hånd i et miljø, der altid er under udvikling og præget af et godt samarbejde på hele skolen. Vi er en skole, som er dybt engageret i at gøre en god skole endnu bedre. Vi forventer derfor, at du vil deltage positivt og engageret i de forskellige, både interne og eksterne, samarbejdsrelationer samt i de udviklingsprojekter, der er en naturlig del af dagligdagen på Brædstrup Skole.

Løn- og ansættelsesvilkår:
I henhold til gældende overenskomst. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Send din ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, hvor du har lagt tydelig vægt på konkrete kvalifikationer.

Ansøgning via Horsens Kommunes hjemmeside. Vi skal modtage din ansøgning senest tirsdag den 18. maj 2021. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt tirsdag, den 25. maj 2021.

For yderligere information, kontakt skoleleder Anders Høiberg på 76291684.

________________________________________________________________
Brædstrup ligger i bakkelandet imellem Horsens og Silkeborg. Byen har ca. 3.500 indbyggere og et stort opland. Brædstrup Skole ligger centralt placeret i Brædstrup by i nærheden af hal, svømmehal og skov.

Hvis du har brug for at vide mere om skolen, kan du søge oplysninger på vores hjemmeside: https://braedstrup-skole.aula.dk/

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret