Tønder kommune

Dagplejere til Skærbæk og Bredebro

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Har du lyst til at være med til at give 0-2 årige børn den bedste start på livet? Er du omsorgsfuld og nærværende med en positiv tilgang til både børn og voksne, og ønsker du et fagligt og socialt fællesskab med dagplejekollegerne? Er du motiveret for at skabe en tryg og indholdsrig hverdag for en gruppe på fire små børn i dit eget hjem? Så er det lige dig vi har brug for! 

Tønder Dagpleje har brug for flere dygtige og engagerede dagplejere. Vi søger en dagplejer til fastansættelse hurtigst muligt i Skærbæk, ligesom vi søger en dagplejer til fastansættelse i Bredebro pr. 1. august 2021 eller snarest derefter.  

Som dagplejer indgår du i et fagligt og socialt fællesskab med dagplejekollegerne i nærområdet, og har et tæt samarbejde med den tilknyttede dagplejepædagog for henholdsvis område Skærbæk og Bredebro.

Du arbejder i dit eget hjem, hvor du skaber trygge rammer for det enkelte barn og barnets forældre. Du arbejder pædagogisk med børnene ud fra den styrkede pædagogiske læreplan og kompetencehjulet. Du vil modtage løbende vejledning og sparring fra den tilknyttede dagplejepædagog.

Som dagplejer ved Tønder Dagpleje tilbyder vi
 • et selvstændigt job i eget hjem, med høj grad af ansvar og medbestemmelse
 • et job præget af pædagogik, udvikling, dialog og samarbejde
 • et tæt samarbejde med en dagplejepædagog, som kommer på pædagogiske tilsyn, hvor du tilbydes faglig sparring og vejledning
 • et tæt samarbejde i en legestuegruppe i dit nærområde med engagerede kolleger
 • deltagelse i aftenmøder, relevante fyraftensmøder, kurser, foredrag m.m.
 • relevant inventar, barnevogn, legetøj m.m. som stilles til rådighed 
 • løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og specielle skatteforhold.
Som dagplejer forventer vi, at du
 • kan fylde børnenes hverdag med nærvær, omsorg, læring og gode oplevelser
 • kan give børn og forældre tryghed i hverdagen
 • har empati og gode samarbejdsevner
 • har lyst til og er åben for personlig og faglig udvikling
 • har et børnevenligt hjem med gode fysiske rammer både indendørs og udendørs.
Yderligere oplysninger
Det er kun ansøgere med bopæl i Skærbæk eller Bredebro, der kommer i betragtning. Inden ansættelsessamtalen godkendes dit hjem til arbejdet som dagplejer ved et aftalt besøg. Ved ansættelse indhenter Tønder Kommune offentlige straffeattester og børneattester efter gældende lovgivning på alle i husstanden.

Er du nysgerrig og vil du gerne vide mere, er du velkommen til at kontakte konstitueret leder Hanne Lebæk Gammelgaard på tlf. 21 74 95 52.

Find mere information om Tønder Dagpleje på vores hjemmeside.

Har du lyst til dette spændende job, søger du stillingen ved at sende ansøgning, CV og  anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret