Haderslev kommune

(Udløbet) 3 lærere til Kløvermarkskolen - ”Vi gør os umage”

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Kløvermarkskolen søger pr. 1. august 2021 dygtige og ambitiøse lærere til 3 fuldtidsstillinger.

Kløvermarkskolen er et Ungeunivers og rummer overbygningseleverne i Haderslev Kommunes syddistrikt. Vi er ca. 58 ansatte samt ca. 560 elever fordelt med 7 – 8 spor på hver årgang heraf to Talentklasser (idræt og musik) på hver årgang.
Skolen rummer også specialklasseafdeling med 6 klasser for elever med generelle indlæringsvanskeligheder samt klasser for ASF-elever.

Kløvermarkskolen er fra 1970’erne, men har i perioden 2011 – 2019 været en del af en fællesskole. Skolen blev igen selvstændig i 2019.
Skolen står dermed med et helt nyt og spændende udgangspunkt for at udføre skolens nye værdigrundlag som er:
 • Vi bliver den bedste udgave af os selv
 • Vi danner sammen mennesker til livet
 • Vi har fokus på faglighed og læring
 • Vi tager ansvar for vores skole. 
Vi er en skole, der har et godt og ambitiøst arbejdsfællesskab omkring elevernes læring og udvikling. Vi er en skole, der arbejder med en sundhedsprofil (SUUS), hvor eleverne to gange ugentlig sætter ekstra fokus på træning og sundhed. Desuden er vi en skole, der gerne engagerer os internationalt og har derfor igangværende Erasmusprojekter.

Vi søger lærere som:
 • Er ambitiøse omkring elevernes læring, udvikling og trivsel
 • Er villige til at indgå i samarbejdet på en arbejdsplads, der gør sig umage med at udleve skolens værdier. Vi er organiseret i klasse- og årgangsteams
 • Ser sig selv som didaktisk og metodisk afklaret i forhold til egen undervisningspraksis
 • Har undervisningskompetencer og linjefag i Dansk, Matematik, Biologi, Engelsk og Håndværk og Design – andre fag er også interessante
 • Én af stillingerne (Linjefag i Dansk og Engelsk) gerne med erfaring, uddannelse og/eller kurser indenfor ASF
 • Kan se sig selv i et sprudlende ungemiljø, der er kendetegnet ved en anerkendende tilgang, god trivsel og en lyst til læring
 • Kan arbejde selvstændigt, i teams, struktureret og bevare overblikket i en hverdag præget af forskelligartede forventninger.
Yderligere oplysninger
Få mere at vide hos skoleleder Jacob Due Hansen på telefon 74 34 35 00 eller 29 17 02 49, mail: jadh@haderslev.dk eller hos souschef Tomas Duelund på telefon 40 32 98 62.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst for lærere. Der indhentes straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag via linket senest onsdag den 14. april 2021 kl. 12.

Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 19. april 2021.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7e5e506d)
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret