Svendborg kommune

Dansklærer til børnemiljøet på Tåsingeskolen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
En af vores dygtige lærere går på pension, og vi søger derfor en engageret lærer fra 1. august 2021 i en fast stilling på fuld tid.

Stillingen er fortrinsvis i skolens børnemiljø - 0. - 5. årgang og indeholder dansk, madkundskab og engelsk for kommende skoleår. Det primære engagement fra august vil være på 3. årgang med dansk og engelsk.  Vi ønsker os en lærer, der kan give kvalificeret sparring og samarbejde til vores dygtige dansklærer på årgangen. I kommende skoleår sætter vi gang i et spændende udviklingsarbejde omkring co-teaching i dansk og matematik. Et arbejde der fokuserer på at kvalificere vores indsats omkring mangfoldige læringsmiljøer yderligere.

Vi forventer, at du har linjefag i madkundskab og vil være med til at videreudvikle faget på Tåsingeskolen i tæt samarbejde med de øvrige madkundskabslærere.

Vi ønsker os desuden en kollega der
  • er ambitiøs – både på elevernes og egne vegne
  • trives med at skabe progression i elevernes læring, samt i deres personlige og sociale udvikling
  • har en anerkendende og inkluderende tilgang
  • er indstillet på et tæt samarbejde med kolleger i de professionelle læringsfællesskaber
Tåsingeskolen er kendt for at være en skole med spændende udviklingsprojekter for både børn og voksne - vi samarbejder pt. bl.a. med Lego, de lokale ungdomsuddannelser, lokale virksomheder og ikke mindst med vores lokale forenings- og kulturliv. Der er med andre ord gang i den på den sjove måde.

Og hvis du ikke selv er opmærksom på det, så skal du vide, at Svendborg i disse år oplever en meget stor tilflytning, hvilket givetvis skyldes en helt fantastisk natur, et rigt musik- og kulturliv, og ikke mindst et foreningsliv, der ikke findes magen til. Med andre ord – du finder ikke et skønnere sted at arbejde og leve. 

Svendborg kommune har igangsat et spændende skoleudviklingsprojekt om mangfoldige læringsmiljøer. Vores ambition er at blive en almenpædagogisk og –didaktisk stærkere skole til glæde for elever, forældre og medarbejdere, som ansat bliver du en vigtig del af denne udvikling.

Se mere detaljerede oplysninger om skolen på www.taasingeskolen.dk

Vores kommende kollega bliver mødt af glade børn og skønne kolleger med højt humør og stort engagement, og en skole som vægter tillid, retfærdighed og samarbejde. Vi tilbyder et todages introforløb, og vi står i øvrigt på hovedet for at give vores nye kollega en god opstart, så energien kan frigives til at levere kerneydelsen.

Kan du spejle dig i ovenstående beskrivelse og har mod og lyst til at være med til at udvikle Tåsingeskolen, glæder vi os til at høre fra dig.

For yderligere information henviser vi til afdelingsleder for børnemiljøet Lisbeth Larsen, mobilnr. 5117 3048.

Husk ved fremsendelse af ansøgning at medsende bilag, herunder eksamensbevis og gerne eventuelle udtalelser.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 27. maj om eftermiddagen.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Svendborg Kommunes HR-afdeling indhenter straffe- og børneattest på den ansøger, der bliver ansat, og det er en forudsætning for ansættelsen, at attesterne er tilfredsstillende i forhold til stillingen. Vurderingen foretages af juridisk afdeling i samarbejde med direktøren for Børn og Unge.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret