Svendborg kommune

Ambitiøse børnehaveklasseledere, der brænder for 0. årgang på Tåsingeskolen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vi søger to engagerede børnehaveklasseledere fra 1. august 2021 til to af vores fire børnehaveklasser.

Stillingerne er tidsbegrænsede i et årsvikariat og et barselsvikariat.

afdeling Sundhøj får du ansvaret for den ene af tre grupper på 0. årgang. Du vil indgå i et tæt samarbejde med de to andre børnehaveklasseledere på 0. årgang.
Børnemiljøet 0. - 5. årg. på afdeling Sundhøj har ca. 250 elever og en SFO med ca. 180 børn. Vi har gode lokaler inde og mange legemuligheder ude.

afdeling Lundby får du ansvaret for afdelingens 0. årgang, og du vil have tæt samarbejde med vejledere, samt lærerne på 1. årgang.
Afdeling Lundby har 130 elever fra 0. - 6. klasse og 55 børn i SFO. Der er god plads såvel inde og ude, og vi har egen sportshal og et bibliotek, som vi deler med offentligheden.

For begge stillinger gælder, at du er uddannet pædagog, kan arbejde struktureret og har en tydelig klasserumsledelse. Du er stærk i relationsdannelsen og kommunikationen med både børn, forældre og kolleger.

Vi ønsker os desuden en kollega, der:
  • er ambitiøs – både på elevers og egne vegne
  • trives med at skabe progression i elevernes læring, samt i deres personlige og sociale udvikling
  • har en anerkendende og inkluderende tilgang
  • er indstillet på et tæt samarbejde med kolleger i de professionelle læringsfællesskaber
Tåsingeskolen er kendt for at være en skole med spændende udviklingsprojekter for både børn og voksne - vi samarbejder pt. bl.a. med Lego, de lokale ungdomsuddannelser, lokale virksomheder og ikke mindst med vores lokale forenings- og kulturliv. Der er med andre ord gang i den på den sjove måde.

Og hvis du ikke selv er opmærksom på det, så skal du vide, at Svendborg i disse år oplever en meget stor tilflytning, hvilket givetvis skyldes en helt fantastisk natur, et usammenligneligt musik- og kulturliv, og ikke mindst et foreningsliv, der ikke findes magen til. Med andre ord – du finder ikke et skønnere sted at arbejde og leve. 

Svendborg kommune har igangsat et spændende skoleudviklingsprojekt om mangfoldige læringsmiljøer. Vores ambition er at blive en almenpædagogisk og –didaktisk stærkere skole til glæde for elever, forældre og medarbejdere, og som ansat bliver du en vigtig del af denne udvikling.

Se mere detaljerede oplysninger om skolen på www.taasingeskolen.dk

Vores kommende kollega bliver mødt af glade børn og skønne kolleger med højt humør og stort engagement, og en skole som vægter tillid, retfærdighed og samarbejde. Vi tilbyder et todages introforløb, og vi står i øvrigt på hovedet for at give vores nye kollega en god opstart, så energien kan frigives til at levere kerneydelsen.

Kan du spejle dig i ovenstående beskrivelse og har mod og lyst til at være med til at udvikle Tåsingeskolen, glæder vi os til at høre fra dig.

For yderligere information henviser vi til Lisbeth Larsen, afd. leder Sundhøj (mobil 5117 3048) og Dorte Leerbek, afd. leder Lundby (mobil 2476 0006).

Ansøgningsfrist er 12. maj.
Husk ved fremsendelse af ansøgning at medsende bilag, herunder eksamensbevis og eventuelle udtalelser.


Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 25. maj 2021 fra kl. 9.30.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Svendborg Kommunes HR-afdeling indhenter straffe- og børneattest på de ansøgere, der bliver ansat, og det er en forudsætning for ansættelsen, at attesterne er tilfredsstillende i forhold til stillingen. Vurderingen foretages af juridisk afdeling i samarbejde med direktøren for Børn og Unge.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret