Middelfart kommune

Børnehuset Nysgerrium søger 1 specialpædagog eller pædagog

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Børnehuset Nysgerrium søger 1 specialpædagog eller pædagog hurtigst muligt til en midlertidig specialpædagogisk opgave på 12,5 timer ugentligt til én af vores større børn. Stillingen er tidsbegrænset og løber frem til 1.august 2022.

Børnehuset Nysgerrium er et integreret dagtilbud i Middelfart midtby med børn i alderen 0-6 år, fordelt på 2 vuggestuegrupper og 5 børnehavegrupper. Vi lægger vægt på vores kerneværdier, som er faglighed, fællesskab og nysgerrighed. Anerkendende pædagogik og de inkluderende børnefællesskaber er grundlaget for vores pædagogiske arbejde.

Du bliver kontaktpædagog for barnet og får således tovholderfunktionen i forhold til barnets pædagogiske handleplan, som du får ansvaret for at udarbejde og implementere i samarbejde med lederen og gruppens pædagoger. Du skal bidrage ved tværfaglige møder, sammen med forældrene, psykolog, børnespecialister, tale-hørekonsulent, synskonsulent, sagsbehandler, familiekonsulent samt gruppens pædagoger og lederen. Det bliver et år, hvor du skal være med til at være nysgerrig på og aktivt støtte op om barnets læring og læringsprocesser. Ud fra barnets dagsform skal du sætte struktur for barnet gennem målrettede aktiviteter og understøtte barnets leg individuelt og i børnegruppen. Du skal understøtte barnets kommunikation med andre.

Vi har brug for dig, som:
  • Har en pædagogisk grunduddannelse.
  • Deler vores kerneværdier.
  • Er stabil, fleksibel og nærværende, og fysisk og psykisk robust.
  • Kan formulere dig både mundtligt og skriftligt og er i stand til at benytte dig af pædagogiske redskaber, samt dele din viden med kolleger.
  • Har humor.

Din arbejdstid planlægger vi sammen, og du vil have medindflydelse på arbejdstiden. Timerne vil dog ligge fra mandag til fredag mellem 9 og 14.

Stillingen aflønnes efter overenskomst, og der indhentes børne- og straffeattest.

Vi har ansøgningsfrist mandag d. 17. maj og vi forventer at afholde samtaler torsdag d.20. maj fra kl.16.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rikke Strøm, som er leder af Nysgerrium, på tlf. 30 68 61 55.

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret