Vordingborg kommune

2 Pædagoger søges til boenhed i Vordingborg

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Har du lyst til at være en del af Center for Socialpædagogik, hvor vi med værdighed og faglighed, hver dag støtter mennesker med nedsat funktionsevne, til at leve det liv de ønsker og evner? - så er denne stilling oplagt til dig. Vi søger nemlig 2 nye kollegaer til Botilbuddet Sankelmarksvej i Vordingborg.

Du bliver en del af en professionel personalegruppe. Du skal være fleksibel i forhold til en foranderlig hverdag, samtidig med at du er ansvarsfuld når det er tid til at følge en struktur, der tilgodeser beboernes behov.

Du skal være robust, udadvendt og meget gerne have gode IT-færdigheder, da dokumentation er en stor det af det faglige arbejde. Sankelmarksvej arbejder ud fra centrets og Vordingborg Kommunes værdier og visioner om, at udøve respekt for det enkelte menneske samt at støtte op om basale og sociale behov i hverdagen, - i et helhedsorienteret mål om at den enkelte oplever sine muligheder for forøget livskvalitet.

Vi går meget op i, at der løbende er muligheder for opkvalificering af kompetencer, så medarbejder tilbydes kurser indenfor relevante områder; Neuropædagogik, medicinhåndtering, forflytning mm.
 
Sankelmarksvej er beliggende i Vordingborg og der bor 20 mennesker med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Et moderne husbyggeri med gode rammer for beboerne, heri til individuel fordybning og gode muligheder for at dyrke det sociale i fællesarealerne.

Alle der bor i enheden har behov for støtte døgnets 24 timer, ud fra individuelle behov. Vi arbejder ud fra en Neuropædagogisk tilgang der tilgodeser den enkeltes særejede ressourcer og udfordringer, i et helhedsorienteret perspektiv. Borgergruppen rummer mennesker med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, hvor forflytning og personlig hygiejne er en stor og naturlig del af personales hverdag.

Vi søger en pædagog med følgende kompetencer:
 • Du er fleksibel, og tager initiativ med ansvar for at følge op på det igangsatte.
 • Du er omstillingsparat og har god humor.
 • Du er imødekommende, tydelig og omsorgsfuld.
 • Du har kørekort.
 • Du har gode IT-færdigheder.
Vi tilbyder f.eks: 
 • et center og en arbejdsplads i udvikling
 • en ledelse med tillid til medarbejderne
 • et godt og dynamisk arbejdsmiljø
 • faglig sparring og udviklingsmuligheder
 • et tæt pårørende samarbejde
 • en arbejdsplads hvor sundhed prioriteres højt.
Løn og ansættelsesforhold: Iflg. overenskomsten.
Der er 2 ledige stillinger, en på 37 timer og en på 32 timer. Arbejdstiden er fordelt på morgen og aften, samt hver anden weekend.
 
Ansøgningsfristen er mandag d. 17 maj. Samtalerne vil blive afholdt torsdag d. 20 maj med ansættelse snarest muligt.      

Du er meget velkommen til at kontakte Teamleder Nura Cisija på tlf. 51 29 32 29, hvis du vil høre mere om stillingen.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret