Administrativ kollega med erfaring i KMD Opus vagtplan til Distrikt Solvang | JobDanmark
Vordingborg kommune

Administrativ kollega med erfaring i KMD Opus vagtplan til Distrikt Solvang

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vi søger dig som kan være administrativ sparring og backup til distriktsledelsen og møde vores borgere og personale venligt og kompetent.

Stillingen er 30-37 timer om ugen, med mødetid i tidsrummet ml. kl. ca 8.00-16.00 i hverdagen. Dvs. der er ikke flex-tid. Opstart 1.juni 2021, eller snarest derefter.

Du vil sammen med kollegaer skulle løse mange forskelligartede administrative opgaver. Dine primære arbejdsopgaver vil være i KMD- Opus vagtplan: at oprette grundplaner, lave tilretninger og sikre korrekt løn ifl overenskomst til vores personale, bogføring m.m. i KMD Opus, samt dækning af vagter.

Den daglige drift som telefonpasning og andre administrative ad hoc opgaver løser vi i tæt samarbejde.

Du skal være uddannet kommunom eller erhvervet tilsvarende uddannelse. Du skal have stor erfaring med og være i stand til at arbejde selvstændigt i KMD Opus vagtplan -, KMD- OPUS samt Acadre.

Vi vil prioriterer dig som har flair for regnskab og personaleadministration og har erfaring med arbejdstidsregler og overenskomster inden for sundhedsområdet.

Du skal kunne arbejde systematisk og grundigt med opgaverne, og have en positiv tilgang til alle opgavetyper som spænder vidt.

Vi er en virksomhed i området for pleje og omsorg i Vordingborg kommune. Vores vigtigste opgaver er at servicere borgere der bor i vores distrikt og på plejecenter Solvang. Vi er omkring 100 ansatte med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og kompetencer.

Løn og ansættelses vilkår efter gældende overenskomst med HK.

Ansøgningsfrist er 19.4.21 Ansøgningen skal indeholde: ansøgning, relevante bilag og CV.
Samtaler forventes i uge 16/17.

Du er meget velkommen til at ringe til assisterende distriktsleder Mette Rohde Rasmussen på tlf.  20 84 54 39, hvis d vil høre mere om stillingen.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret