Skanderborg kommune

Dagplejer i Låsby

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
I Låsby har vi brug for en engageret dagplejer, der brænder for at arbejde professionelt og omsorgsfuldt med de nul- til treårige i Dagplejen.

Vi søger dig som kollega, fordi du
  • er omsorgsfuld og nærværende
  • kan give børnene en god og meningsfuld hverdag hvor trivsel, dannelse og læring er i højsædet
  • evner at være rummelig og nysgerrig over for forskelligheder og møder andre mennesker med anerkendelse og respekt
  • kan skabe struktur og forudsigelighed i hverdagen
  • motiveres af idéudvikling og faglig sparring med dine kolleger og nærmeste leder.

Som dagplejer i Skanderborg Kommune er din primære opgave at skabe en genkendelig og tryg ramme om hverdagen for fire (og i perioder fem) børn og deres forældre. Jobbet som dagplejer er selvstændigt, dog står du aldrig alene. Du bliver en del af et stort fagligt netværk med fokus på pædagogisk udvikling. Du vil deltage i legestuer, hvor der er rig mulighed for kollegial sparring og idéudvikling. Derudover vil du få individuel støtte og vejledning af din nærmeste leder.

Jobbet forudsætter at du er villig til at benytte din bolig, så det bliver et inspirerende børnemiljø, hvor der er plads til heldagstænkning - og altid med øje for det enkelte barn.

Stillingen er fast og på fuldtid med tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdstiden er på 48 timer ugentligt. Løn og ansættelsesvilkår ifølge FOAs overenskomst for dagplejere.

Om os
Skanderborg Dagpleje er en stor organisation i konstant udvikling. Vi er cirka 635 børn, 189 dagplejere, ti lokale ledere samt ledelse og administrativt personale. Vi er alle parate til at hjælpe dig godt i gang med dit nye job som dagplejer

Vi glæder os til at læse din ansøgning og opdage, hvordan du kan være med til at gøre Skanderborg dagpleje endnu bedre.

Vil du vide mere?
Læs mere om os på vores hjemmeside.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte dagplejer Betinna Flensborg Winther på telefon 51 49 73 30, dagplejer Marianne Sørup på telefon 21 78 20 15 eller leder Nancy Mikkelsen på telefon 40 34 30 73.

Frist
16. maj.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret